ALİAĞA'DA CAZ GÜNLERİ AYŞE GENCER & İREM DEMİRER KONSERİ İLE BAŞLIYOR

  • 0
  • 593
 ALİAĞA'DA CAZ GÜNLERİ AYŞE GENCER & İREM DEMİRER KONSERİ İLE BAŞLIYOR
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bugüne kadar bir çok dans, tiyatro, konser ve sergi gibi sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapan Aliağa Belediyesi, caz müziğine gönül verenlere adeta müzik ziyafeti sunacak bir etkinliğe daha imza atmak için son hazırlıklarını yapıyor.

CAZ GÜNLERİ 4 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR
Aliağa Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında bu yıl 2.’si düzenlenecek olan ‘Aliağa’da Caz Günleri’  4 Ağustos Salı günü başlıyor.

Festival tadında geçmesi beklenen organizasyona birbirinden ünlü sanatçılar katılacak. Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek olan konserler, Aliağalılara unutulmaz bir müzik şöleni yaşatacak.

6 gün sürecek olan  ‘Caz Günleri’ kapsamında Ayşe Gencer & İmer Demirer, Authentic Anatolian Project, Şenay Lambaoğlu, Brassolist-A Capella Boğaziçi, Melis & Cenk Sökmen, Della Miles gibi caz müziğin sevilen sanatçı ve grupları sahne alacak.

Yıldızlar geçidine sahne olacak olan ‘Caz Günleri’  caz müziğinin güçlü sesi Ayşe Gencer ve trompetçi İmer Demirer’in vereceği konser ile başlayacak.

Saat 21.30’da başlayacak konserde;  dinleyicilerini mest edecek caz parçalarına Ayşe Gencer sesiyle, İmer Demirer ise trompetiyle hayat verecek.

Açıkhava sahnesinde hayranlarıyla buluşacak olan Ayşe Gencer & İmer Demirer ikilisi en güzel caz şarkılarını bu kez Aliağalılar için seslendirecek.

ÜCRETSİZ
Aliağa Belediyesi Sanat Evi (ASEV) organizasyonunda düzenlenen konserler ücretsiz olarak gerçekleşecek.

‘Caz Günleri’ etkinliğine tüm Aliağalıları davet eden Aliağa Belediyesi Kültür-Sanat Danışmanı Volkan Severcan, “Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor. Halkımızın en çok morale ihtiyaç duyduğu bugünlerde gerçekleştireceğimiz etkinliklerin, acımızı birkaç saatliğine de olsa hafifleteceğine inanıyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış

Arşiv