bu kez “Kanser”e dikkat çekmek için

  • 0
  • 1.407
Yazı Boyutu:

TRT Ses Sanatçısı Mehmet Şafak yönetimindeki  Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Türk Sanat MüziğiKorosu; Ege Orman Vakfı ve Kanserle Dans Derneği işbirliğiile “Kanser” konusunda toplumsal duyarlılığı arttırmak amacıyla Bostanlı SuatTaşer Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi. Konsere katılanlar Ege OrmanVakfı’na ikişer fidan bağışında bulundular. Konser davetiyeleri ile bağışlananbin fidan ile  “Kanserle Dans DerneğiKorusu” oluştu.  

ÜlgenTortum’un sunuculuğunu yaptığı, konsere Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol,Kanserle Dans Derneği EşBaşkanı Esra Ürkmez, Vakıfçalışanları, gönüllüleri ve çok sayıda doğasever katıldı. 

Konserbaşlamadan önce konuşma yapan Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, ” Bu konserde sloganımız “Doğadakikonseri ağaçlarla, insandaki kanseri bilgi ve taramalarla hep birlikteönleyelim.” Ormanlarımıza ve sağlığımıza gerekli ihtimamı gösterirsekormanlarımız kendini yenileyebilir, bizlerde sağlıklı bir yaşam sürdürebiliriz.Ormanlarımız sağlıktır.

Daha öncekikonserlerimizde olduğu gibi bu gece de notalar fidan oldu. Konserdavetiyelerimiz ile ikişer fidan bağışladınız. Sonuçta bin fidanlık “KanserleDans Derneği Korusu” İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ileÇeşme-Ildırı-Kadıovacık  mevkiindebulunan ağaçlandırma sahasında yeşerecek. Şu ana kadar koromuzun verdiği onbir konserle farklıağaçlandırma alanlarında toplam 14 bin 350 fidan dikildi.” dedi. 

Kanser erken tanı vetarama konusunda farkındalık yaratmak amacıyla çalışmalarını sürdüren KanserleDans Derneği Eş Başkanı Esra Ürkmez’de  Ege Orman Vakfı’na desteklerinden dolayı  teşekkür etti.

Konserinsonunda Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol,  konseri yöneten Ege Orman Vakfı Türk SanatMüziği Korosu Şefi TRT Ses Sanatçısı Mehmet Şafak’a, işbirliklerindendolayı Kanserle DansDerneği Eş Başkanı Esra Ürkmez’e katkılarından dolayı teşekkür ederekplaket takdim etti.  

Konserekatılan konuklar koronun seslendirdiği unutulmaz eserlerle keyifli bir gecegeçirerek salondan ayrıldılar.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv