Çaylar ve meyve suları belediyeden

  • 0
  • 481
 Çaylar ve meyve suları belediyeden
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi, Ramazan ayında ilçenin 11 farklı noktasında kurduğu iftar sofralarında günde 4 bin vatandaşı ağırlıyor, teravih namazı öncesi ve sonrası ikram araçlarından cemaate sıcak çay ve meyve suyu ikram ediliyor.

Bayraklı Belediyesi hizmette sınır tanımıyor. Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı boyunca günde 4 bin vatandaşı kurulan iftar sofralarında misafir ediyor. Ayrıca teravih namazı öncesi ve sonrası cami cemaatine ikram araçları ile sıcak çay ve soğuk meyve suyu çeşitleri ikram ediliyor. Belediyenin bu hizmeti vatandaşlar tarafından takdir görüyor.  

BİZİ AYRICA MUTLU ETTİ
Ramazan ayı önce ilçedeki tüm camilerin bakım ve onarım çalışmalarını tamamladıklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Ekiplerimiz camilerimizin eksiklerini giderdi, temizlik çalışmaları yaptı. 11 farklı noktada iftar sofraları kurduk. Günde 4 bin kişi bu sofralarda oruçlarını açıyor. Şimdide teravih namazı öncesi ve sonrası ikram araçlarımız camilere giderek orada çay ve meyve suyu servisi yapıyor. Bu hizmetimiz hem büyük ilgi gördü hem de beğeni kazandı. Bu da bizi ayrıca mutlu etti” dedi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv