10 günde tükendi

  • 0
  • 750
Yazı Boyutu:

Geride bıraktığı 30 yılda 100 bin kişiyi ev sahibi olma hayaline kavuşturan, konut sektöründe güvenin adı olan Ege-Koop, Menemen’de hayata geçirdiği , 2000 bahçeli konuttan oluşan Villakent’teki son arsaları 5 bin lira peşinatla satışa çıkardı. Arsaların yüzde 80’i, rekor bir hızla 10 gün içinde sahiplerini buldu.
 
Sakin ve doğayla iç içe yaşam imkanı sağlayan Villakent’teki arsalarla ilgili koşulsuz, kefilsiz, vade farksız 8 taksit imkanıyla başlatılan kampanyayla isteyenler; 5 bin lira peşinat vererek, büyüklükleri  400 metrekareden başlayan arsalara sahip olabilecek.
 
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Türkiye’nin en hızlı büyüyen bölgesindeki Seyrek’te, Gediz Üniversitesinin yanı başındaki Villakent’te satışa sunulan arsalarla ilgili kendilerine büyük talep geldiğini ve bu talepler doğrultusunda son arsaları, özel bir kampanya ve çok özel koşullarla satışa sunmaya karar verdiklerini belirterek, Villakent arsaları, Menemen Ovası ve körfez manzaralı, müstakil, tapulu, imarlı ve mimari projeli arsalardır.  Yoğun talep üzerine başlattığımız özel kampanyayla satışa sunduğumuz arsalarımız, 400 metrekareden başlıyor.  Tamamı imarlı, tapulu, üzerine ev yapmaya hazır halde.  Vade farksız 8 taksit imkanıyla satışa sunduğumuz arsalarımız ister hemen oturmak, ister yatırım amaçlı olarak değerlendirilebilir. Günün koşularında, bu fiyata değil imarlı, tapulu, mimari projesi hazırlanmış arsa, tarla bile almak imkansız” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bedavaya versekte alan yok

23 Nisan'da koltuklar çocuklara emanet

Dünya Türk Doğal Taşını Almaya Geldi

Cennet meyvesi kuru incirde sezonun ilk yarısında ihracat yüzde 21 arttı

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

Arşiv