10 Ünlü Tenor Türkü ve Aryalarla 7 Eylül’de Çeşme’de

  • 0
  • 1.087
Yazı Boyutu:

Ülkemizin yetiştirdiği ve dünyanın çeşitli ülkelerindebaşarılar kazanmış 10 ünlü tenoru Çeşme Belediyesi-Türkiye Tanıtım AraştırmaDemokrasi ve Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV) işbirliği ile 7 Eylül 2013 Cumartesigünü saat 21.30’da Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda sanatseverlerle buluşuyor.

Şef Tulio Gagliardo’nun yöneteceği orkestra eşliğindesunulacak olan Türkiye’nin Tenorları Konseri’nde; yüz yıllardır tüm dünyadabüyük bir keyifle dinlenen POPÜLER OPERA ARYALARI, NAPOLİTEN ŞARKILAR ile çeşitliyörelerimize ait Türküler seslendirilecek.

7 Eylül 2013 Cumartesi günü müzikseverlerle buluşacak özelbuluşmada konsere, genç kuşak tenorlarımızın yanı sıra, EROL URAS da katılacak.Konserde görev alacak tenorlar şunlar; ANKARA’DAN İHSAN EKBER, ŞENOL TALINLI,AYHAN UŞTUK, AYKUT ÇINAR, İSTANBUL’DAN BÜLENT KÜLEKÇİ, HÜSEYİN LİKOS, İzmir’denAYDIN UŞTUK, LEVENT GÜNDÜZ VE ERDEM ERDOĞAN. Konserde; 10 tenor, aryalar,türküler ve napoliten şarkılar seslendirmenin yanı sıra birkaç arya ve türküyübirlikte seslendirecekler.     

7 Eylül 2013 Cumartesi günü saat 21.30’da Çeşme AçıkhavaTiyatrosu’nda sunulacak olan Türkiye’nin Tenorları Konseri’nde seslendirilecekolan bazı parçalar şunlar:

Asiye, Ah Bir Ataş Ver, Altun Hızma, Sene de Galmaz, Efem,Çökertme, İzmir’in Kavakları adlı türküler,

G. Puccini Tosca operasından Cavaradossi arya (E Lucevan lestelle), Turandot operasından Calaf arya (Nessun Dorma),

G. Verdi’nin Rigoletto operasından Dük arya(La donna emobile),  Aida operasından Radamesarya(Celeste Aida)

Tu canun chiagne, Chitarra Romana, Dicitencello vuoi, O solemio, Torna a surriento, Granada gibi şarkılar.

Çeşme Belediyesi ve TÜLOV Vakfı işbirliğiylegerçekleştirilecek olan Türkiye’nin Tenorları Konseri’ne ait biletler,bölümlere göre 13.- TL ile 29.- TL arasında fiyatla Biletix’tensatılmaktadır.        

Grup talepleri için telefon 0232 445 96 01

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv