12 yaşında ilk sergisini açtı

7. sınıf öğrencisi Ela Oylu, ilk resim sergisini Köşekahve’de açtı.

  • 0
  • 353
12 yaşında ilk sergisini açtı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

7. sınıf öğrencisi Ela Oylu, ilk resim sergisini Köşekahve’de açtı. Çocukluğundan beri yaptığı eserlerini ‘Düşlerimdeki Renkler‘ başlığı altında sergileyen Ela Oylu’nun eserlerindeki çizgiler ve renkler dünyası oldukça ilgi çekti.

Küçük yaşlardan itibaren zaman geçirdiği; yaz kış açık olan aynı zamanda özel tasarımların sergilendiği ve satışa sunulduğu Köşekahve işletmecisi Gülay Tokgöz’ün daveti ile ilk kişisel sergisini açan Ela Oylu’nun iki yaşında beri resim yapıyor.

İzmir’de dünyaya gelen, kitap okumayı ve araştırmayı çok sevdiğini belirten 12 yaşındaki Ela Oylu ‘Annem iki yaşımdan beri resim yaptığımı söylüyor. Hayallerimi resmetmeyi çok seviyorum, çünkü renkleri çok seviyorum. Daha iyi resimler yapabilmek için, iki yıl önce resim kursuna başladım. Katıldığım bazı yarışmalarda derece aldım. Bu beni biraz daha fazla çalışmaya yönlendirdi. Senelerdir vakit geçirdiğimiz Köşekahve'nin ilk sergisi için beni seçmesi çok heyecanlandırdı. Çünkü benim için de bir ilk oldu. Ayrıca bu kadar yıldır üzerinde çalıştığım resimlerimin başkaları ile buluşmasına da çok mutlu oldum. Renkler ile anlattığım farklı dünyalardan oluşan ilk sergime ‘Düşlerimdeki Renkler’ adını verdim. Amacım gelecekte farklı yerlerde resimlerimi sergilemek ve ilerde bu alanda eğitim almak.’

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Kuruluş yıldönümüne özel

Arşiv