15 ŞUBAT’TA VATAN’DA BİRLEŞİYORUZ

  • 0
  • 1.810
15 ŞUBAT’TA VATAN’DA BİRLEŞİYORUZ
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İşçi Partisi İzmir İl Başkanı Tugay Şen “Milli Hükümet İçin Birlik Kurultayı” öncesi basında çıkan partinin adı ve logosu değişecek söylemlerine cevap verdi. Şen, partinin adının Vatan Partisi, logosunun ise bilimi temsil eden yıldıza sarılı emeği temsil eden başak olacağını söyledi. Şen ayrıca kurultay sonrası, 16 Şubat’ta parlamentoda olacaklarını da belirtti.      
 
İşçi Partisi İzmir İl Başkanı Tugay Şen 15 Şubat’ta gerçekleşecek kurultayda neler olacağına dair bilgi vermek için gerçekleştirdiği basın toplantısında önemli konulara değindi. Şen, “Kurultayda İşçi Partisi’nin adı Vatan Partisi olarak değişiyor. Sağ sol demeden hangi siyasi kökenden gelirse gelsin Türkiye’nin bütün öncülerinin birleşeceği adres olması için isim değişiyor. Bu değişim Türkiye’nin önümüzdeki süreçte ihtiyaç duyduğu iktidarı, milli hükümeti kurmak için yapılmaktadır” diye konuştu.
 
“16 ŞUBAT'TA PARLAMENTODAYIZ”        
İşçi Partisi adının günümüz Türkiye’sinin ihtiyacını karşılamadığı düşüncesiyle değiştiğini belirten Şen, “Gülümse Türkiye Vatan’da Birleştik” sloganıyla Türkiye’ye umut olmak için geldiklerini söyledi. Son günlerde gerçekleşen üye katılımlarına da değinen Şen, “Türkiye’nin dört bir yanında her partiden katılımlar yaşanmaktadır. Pazar günü yapılacak kurultayda da büyük katılımlar olacaktır. 16 Şubat Pazartesi günü İşçi Partisi TBMM’de temsil edilen bir parti olacaktır” dedi.
        
Şen açıklamasının sonunda İzmir'in tüm ilçelerinden ücretsiz otobüsler kaldırılacağını belirterek İzmirlileri 15 Şubat'ta yapılacak büyük kurultaya davet etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv