15 Temmuz şehitleri anısına

İzmir Valiliği’nin 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Etkinlikleri kapsamında Menderes Kaymakamlığı tarafından özel bir etkinlik düzenlendi.

  • 0
  • 1.750
15 Temmuz şehitleri anısına
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Valiliği’nin 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Etkinlikleri kapsamında Menderes Kaymakamlığı tarafından özel bir etkinlik düzenlendi.

Menderes Kaymakamı Bahri Tiryaki’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe  İzmir Vali Yardımcısı Nihat Kaynar, Hava Kontrol İhbar Komutanı Yarbay Mustafa Gürkan Uluç, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes Cumhuriyet Başsavcısı Cevat Mert Koparal, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Ömercioğlu, İlçe Jandarma Komutanı Erhan Üstün, Menderes İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüsel Yıldız, daire amirleri, Menderes Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ile siyasi parti temsilcileri, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları, Basın Temsilcileri, Okul Müdürleri, öğretmenler, okul aile birliği üyeleri ve Menderes halkı katıldı. Etkinlik ellerinde Türk Bayrakları ile etkinlikleri izleyen Menderesliler tarafından ayakta alkışladı.

Programın Koordinatörlüğünü Menderes ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Pelin Aldemir, sunuculuğunu Özlem Akıncı’nın üstlendiği etkinlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın teşekkür ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma ve Milli Birlik Günü kutlama mesajları okundu.
TRT İzmir  Radyosu Türk Halk Müziği sanatçısı Osman Kalay’ın TRT saz sanatçıları eşliğinde programın ruhuna, günün anlam ve önemine uygun kahramanlık, vatanseverlik türkülerinden oluşan konseri büyük ilgiyle izlendi.
Darbecileri, karanlığı, vesayeti ve gericiliği sembolize eden kara pelerinlerin mağlubiyetini ve Türkiye'nin zaferini anlatan mini gösteri büyük beğeni kazandı.
15 Temmuz Demokrasi Marşının okunmasından sonra Vali V. Nihat Kaynar ve ilçe Protokolü 15 Temmuz'da şehit olan kişilerin ve 15 Temmuzda yaşanan hain darbe girişimini gösteren resim ve fotoğraf sergisini açtı. İzmir Vali Yardımcısı Nihat Kaynar, sergi açılış kurdelasını etkinliğe katılan protokol ile birlikte kesti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv