150 milyonluk 'Nefes'

Yunusoğlu İnşaat, Güzelbahçe, Narlıdere ve Yelki üçgeninde 5 proje ve 250 konuttan oluşan 150 milyon liralık 'Nefes' projesini tanıttı.

  • 0
  • 1.831
150 milyonluk 'Nefes'
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yunusoğlu İnşaat, Güzelbahçe, Narlıdere ve Yelki üçgeninde 5 proje ve 250 konuttan oluşan 150 milyon liralık 'Nefes' projesini tanıttı. Yunusoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, "İlk aşamada Nefes Bulvar'ı başlatıyoruz. Bu projeyi Nefes Vadi, Nefes Bahçe, Nefes Deniz ve Nefes Sahil izleyecek. Yaklaşık 14 ayda bitecek olan projemizin en önemli özelliklerinden biri de dökme doğalgaz denilen LNG altyapısını kurarak Güzelbahçe'ye doğalgazı getiecek olmamız" dedi. 

Key Otel'de düzenlenen basın toplantısına Yunus Yunusoğlu'nun yanı sıra yönetim kurulu başkan yardımcıları Yener Yunusoğlu, Yetkin Yunusoğlu, Genel Müdür Rahmi Sarıkaya ve Satış Müdürü Şükrü Gürel katıldı. Tanıtım toplantısında konuşan Yunus Yunusoğlu, yeni nesil gayrimenkul anlayışını temsil eden 'Nefes' projelerinin Güzelbahçe'ye bambaşka bir yaşam anlayışı kazandıracağını söyledi. Projeyi Yelki'de hayata geçireceklerini vurgulayan Yunusoğlu, "Aynı markanın çatısı altında İzmir'in Batı yakasını kapsayan Narlıdere, Güzelbahçe ve Yelki bölgesine nefes vereceğiz. Doğanın binbir renginden beslenen mutlulukla, huzurla ve kente kimlik katan bir anlayışla yeni yaşam alanlarını oluşturacağız" diye konuştu.

800 BİNDEN 2.5 MİLYONA KADAR
Nefes Bulvar projesinde 4+1'lerden oluşan konutların 800 bin TL ile 1 milyon 200 bin TL arasında; müstakil villaların ise 2 ila 2.5 milyon lira arasında olacağını aktaran Yunusoğlu, "Toplam 250 bağımsız bölümden oluşan Nefes projelerimiz 'Hayat, hergün tatil' anlayışıyla hayata geçecek. Şehrin içinde ama huzurlu, seçkin ama mahalle sıcaklığında, doğayla başbaşa, ve denize yakın 'Nefes'ler ile yepyeni bir yaşam anlayışı hayat bulacak" ifadelerini kullandı.

"2 YILDA BİTECEK"
Nefes Bulvar projesinde 24 adet daire olacağını kaydeden Yunusoğılu, "Ayrıca 8 dubleks daire, 9 adet müstakil dubleks villa ve 9 mağaza ile toplamda 50 bağımsız bölüm yer alacak. Yüzme havuzları, ferah iç mekanlar, rengarenk bahçeleri, tertemiz havası, yürüyüş yolları, sportif ve sosyal olanaklarıyle sizlere 14 ay sonra teslim edeceğiz" dedi.

DİĞER 'NEFES'LER SIRADA
Genel Müdür Rahmi Sarıkaya ise toplam 55 bin metrekare arsa üzerine toplam 60 bin metrekarelik bir inşaat yapılacağını açıkladı. Sarıkaya şunları söyledi: "Yapılacak 250 bağımsız bölümden oluşan projelerin hepsi deniz manzaralı ve bahçeli. Sadece bu projemiz 12 bin 500 metrekarelik inşaat alanından oluşuyor ve 14 ayda bitecek. Nefes Sahil projesinde ise ruhsat alma aşamasına geldik. Nefes Bahçe projesi ise Kahramandere mevkiinde 30 adet bahçeli tripleks villadan oluşacak. Her bir konutun 450 metrekarelik brüt alana sahip olacak projede spor tesisleri, yüzme havuzları ve sosyal donatıları bulunacak. Bu projemiz de Temmuz ayında inşaata başlayıp 24 ayda tamamlanacak. Nefes Vadi projemiz ise 100 bağımsız bölümden oluşan dubleks villa ve dairelerden oluşuyor."
YATIRIMLAR 300 MİLYONU BULACAK
Yunus Yunusoğlu Nefes projesinin ardından Gaziemir ve Bayraklı'da iki proje daha başlayacaklarını müjdeleyen Yunusoğlu, "Bayraklı'daki bu projemiz 32 kattan oluşacak ve yaklaşık 70 milyon liraya malolacak. Gazimemir'deki projemizin ise sadece arsa değeri 45 milyon TL. Toplam 35 dönümlük bu arsada başlayacağımız projemizin maliyetini şimdiden açıklamayı doğru bulmuyorum ma orada da 250 daireden oluşan bir proje yapacağız. Yani bugün bu yıl başlayacak olan en az 300 milyon liralık bir yatırımlarımızı size açıklamış olduk" dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Hem Gemilerini Hem Filosunu Büyütüyor

Tarımsal üretimin stratejik önemi artıyor

Mart ayında hız kesti

Arşiv