19.Agroexpo Açıldı

Progen Ana sponsorluğu ile düzenlenen 19. AGROEXPO Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Tavukçuluk Fuarı Salı günü gerçekleşen görkemli bir törenle kapılarını açtı. 521 katılımcının yer aldığı fuara , açılış saati ile birlikte binlerce ziyaretçi adeta akın etti.

  • 0
  • 2.107
19.Agroexpo Açıldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Binlerce ziyaretçi ve 29 ülkeden 521 katılımcıyı bir araya getiren Türkiye’nin en büyük Uluslararası Tarım Hayvancılık ve Tavukçuluk Fuarı AGROEXPO 19. Kez kapılarını Fuar İzmir’de açtı. Katılımcı ve ziyaretçilerden tam not alan ve kıtaları bir araya getiren AGROEXPO Türkiye ve dünya tarımına yine can suyu oldu. Birçok ticari anlaşmanın daha ilk günden yapıldığı fuarda Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Ege İhracatçı Birlikleri tarafından organize edilen ikili görüşmelerde çok sayıda yerli ve yabancı iş insanı bir araya geldi.

GÜN BOYU FARKLI ORGANİZASYONLAR
Gün boyu ‘C Ana Etkinlik Alanı’ Webagron sponsorluğunda gerçekleştirilen birbirinden keyifli aktivite ve yarışmalarla fuara gelen binlerce ziyaretçi eğlenceli saatler geçirdi.

BU BÜYÜK ŞÖLENİ KAÇIRMAYIN
30 Ocak-03 Şubat tarihlerinde 5 gün boyunca 10.00 ile 18.00 saatleri arasında açık olacak AGROEXPO ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. Ziyaretçilerin fuara katılmaları için www.agroexpo.com.tr adresi üzerinden ücretsiz online biletlerini almaları yeterli olacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

Arşiv