2016 - 2017 sezonunu İzmir’de Pınar Cup ile açıyor

Pınar Karşıyaka, 26-28 Eylül 2016 tarihlerinde güçlü rakiplerle karşı karşıya geleceği Pınar Cup Tahir Türetken Turnuvası’nda seyircisiyle buluşuyor.

  • 0
  • 858
2016 - 2017 sezonunu İzmir’de Pınar Cup ile açıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Pınar Karşıyaka, 26-28 Eylül 2016 tarihlerinde güçlü rakiplerle karşı karşıya geleceği Pınar Cup Tahir Türetken Turnuvası’nda seyircisiyle buluşuyor.
 
Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Pınar Karşıyaka, kendi adına düzenlenen Pınar Cup Tahir Türetken Turnuvası’nda güçlü rakiplerle karşılaşmaya hazırlanıyor. 26-28 Eylül 2016 tarihlerinde Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda düzenlenecek olan 3 günlük turnuvaya, Pınar Karşıyaka’nın yanı sıra PAOK BC ve Best Balıkesir basketbol takımları katılıyor.

Pınar Karşıyaka sezona iddialı başlıyor
Türk Basketbolu’nun lokomotif takımlarından olan Pınar Karşıyaka 2016 – 2017 sezonuna iddialı başlayacak. Bu sezon ilk defa taraftarı ile buluşacak Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı yeni sezona Pınar Cup Tahir Türetken Turnuvası’nı kazanarak başlamak istiyor.

Tüm taraftarları bu büyük buluşmaya davet eden Pınar Karşıyaka Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, “Pınar Cup Tahir Türetken Turnuvası’na kulübümüze ve Pınar Karşıyaka’ya her zaman destek veren camiamızın sembol isimlerinden Tahir Türetken Bey’in de adını verdik. Ana sponsorumuz Pınar’ın katkılarıyla düzenlediğimiz bu turnuva ile Türk Basketbolu’nda 50. yılımızı kutlayacağız. Bu süreçte desteklerinden ötürü başta Yaşar Holding olmak üzere 50 yıldır bizi destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz” dedi.
 
Baş Antrenör Nenad Markovic ise; hazırlık döneminde oyuncuların büyük sakatlıklar yaşamadan iyi bir dönem geçirmesinin önemli olduğunu belirterek “Sezon hazırlıklarını, yeni kurduğumuz kadro ile belli temeller üzerine oturtarak ilerlemek istedik. Eksik olduğumuz noktalar olmasına rağmen genel olarak iyi bir dönem geçirdik. Bizi hem Avrupa hem de Türkiye Basketbol Ligi’nde sert bir mücadele beklemesine karşın genç oyuncularımızın bu sene ortaya koyacağı katkı bizim için çok önemli. Evimizde taraftarlarımızın karşısında oynacağımız hazırlık turnuvası maçları heyecan verici olacak.” dedi.
 
Pınar Cup Programı
26 Eylül Pazartesi                 19:00 Pınar Karşıyaka – Best Balıkesir
27 Eylül Salı                          19:00 PAOK BC – Best Balıkesir
28 Eylül Çarşamba              19:00 Pınar Karşıyaka – PAOK BC
 
Maç Biletleri Hakkında: KSK Web Tv'den canlı yayınlanacak olan Pınar Cup Tahir Türetken Turnuvası’nın biletleri günlük 10 TL olarak açıklandı. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv