23' üncü katından yere çakıldı

Ağrı' nın Diyadin İlçesin' den, İzmir' e çalışmaya gelen 20 yaşındaki Erkan Taşdemir, çalıştığı inşaatın 23' üncü katından yere çakıldı.Taşdemir, olay yerinde hayatını kaybetti.

  • 0
  • 215
23' üncü katından yere çakıldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bahri KARATAŞ ( KHA) 

Ağrı’nın Diyadin İlçesinden İzmir’e çalışmaya giden genç iş kazası sonucu yaşamını kaybetti. Ağrı’nın Diyadin İlçesi Günbuldu (Meya) Köyünde ikamet eden Erkan Taşdemir inşaatlarda çalışmak için gittiği İzmir de iş kazası sonrası hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre dün İzmir’in Bornova İlçesinde çalıştığı çok katlı inşaatta iskeleden düşerek yaşamını kaybeden Erkan Kandemir’in cenazesi bugün adli tıp kurumunda yapılan otopsi sonrası babası Cesim Taşdemir tarafından teslim alındı.

Genç işçinin cenazesinin defnedilmek üzere Diyadin ilçesi Günbuldu köyüne getirilmek üzere yola çıkarıldığı öğrenildi.


Aynı inşaatta çalışan bir yakını, korkunç kazayı bu şekilde anlattı, "Dünkü inşaattan düşerek hayatını kaybeden kardeşimiz Erkan Taşdemir benim iş arkadaşım, aynı zamanda akrabamdır. Ş̧antiyenin iş güvenliği ihmal sebebiyle kötü bir şekilde can vermiştir, Olay, dün saat 16.00 'de yaşandı. Kendimde bizzat şantiyedeydim. Akşam 22.30'a kadar cenazeyi kaldırmadılar.Savcıda ilgilendi, sağolsun. Arkadaşım kimlikte 20 yaşındadır. Büyük göstermişler kimliğe göre yaşı tutuyor. Bu merdiven başından 23'cü kattan, 17' inci kata kadar sabit bi şekilde düştü . Fakat 17' inci kattan sonra mermerlere çarpa çarpa 3' üncü kata kadar gelmiştir Gördüğünüz gibi korkuluk falan da yok. Yerler mermer ve kaygan.Buraya ekmek parası kazanmak için geldi.İnşaatta güvenlik tedbirleri alınmadı" dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Engelsiz yaşam’ için yol yardım desteği

Menderes’te İlk Meclis

Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız

Ekmek 5 TL

Buca'da ilk meclis

İlk ziyaret Kaymakam Fatih Aksoy’a

Arşiv