3 yarışmada 4 ödül İzmir'e

  • 0
  • 1.373
Yazı Boyutu:

Son bir ay içerisinde Türkiye geneli düzenlenen 3 tane GazetecilikYarışması'nda İzmirli 4 haberci ödülleri İzmir'e getirmeyi başardı.   
İzmir’e ilk ödülü, EkonomiMuhabirleri Derneği (EMD) 5.Altın Kalem Ekonomi Basını Başarı ÖdülleriYarışması'nda, Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi Başkan Vekili ve TicaretGazetesi Haber Müdürü Seda Gök kazandırdı. Gök, “Gazete, Dergi, AjansHaber-Yerel” kategorisinde EGİAD Yarın Dergisi'nde yayınlananVestelElektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. CEO’su Ömer Yüngül ile yaptığı: “Türkiye’ninekonomide yeni bir hikayeye ihtiyacı var” başlıklı röportajıyla ödülün sahibioldu.
 
DEMİRKENT ÖDÜLܒNÜ İZMİRLİ İKİ GAZETECİPAYLAŞTI
DünyaŞirketler Grubu kurucusu Nezih Demirkent ve eşi Prof. Dr. Işın Demirkent adınaverilen ‘Demirkent Ödülleri 2013’ Yarışması’nda ise yerel haber kategorisindekiödülü İzmirli iki gazeteci paylaştı.
EkonomiMuhabirleri Derneği İzmir Şubesi Genel Sekreteri ve Hürriyet Gazetesi EkonomiMuhabiri Mete Tamer Omur, ‘Saman yok, patates yiyin gari’ haberiyle 2013Demirkent Ödülleri’nin Yazılı Basın / Yerel kategorisinde ödüle layıkgörülürken, Sabah Gazetesi Muhabiri Ceyhan Torlak’ta aynı kategoride “Su içindesusuzluk” başlıklı haberiyle ödüle ortak oldu.
 
ALTIN OBJEKTİF’TE İZMİR’E GELDİ
İzmirli gazetecilerin bir ay içerisinde kazandığı üçüncüulusal ödül ise Magazin Gazetecileri Derneği tarafından verilen Altın Objektif ödülüoldu. Yeni Asır Gazetesi’nin deneyimli Magazin Muhabiri Kahraman Durak “AltınObjektif Yarışması”nda en iyi magazin haberi ödülünü kazandı ve ödülü İzmir’egetirdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv