3. yaşa görkemli kutlama

İzmir’in aylık magazin- Kültür ve sanat dergisi Bizimizmir Magazin’in 3. yaşı düzenlenen görkemli bir gece ile kutladı. Bayraklı Turan semtinde bulunan La Ve Nouvelle’de gerçekleşen kutlamaya İzmir cemiyet hayatının çok sayıda siması katıldı.

  • 0
  • 6.153
3. yaşa görkemli kutlama
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in aylık magazin- Kültür ve sanat dergisi Bizimizmir Magazin’in 3. yaşı düzenlenen görkemli bir gece ile kutladı.
Bayraklı Turan semtinde bulunan La Ve Nouvelle’de gerçekleşen kutlamaya İzmir cemiyet hayatının çok sayıda siması katıldı. Zeytin Sanat orkestrasının müzikleriyle başlayan gece, kutlamanın gerçekleşmesinde katkısı olan İzmir Ticaret Odası, La Vie Nouvelle, Event 232 Catering Davet Organizasyon, Zeytin Sanat, Lacivert Bilişim, Diva Wedding, Etistar fotoğrafçılık, Alsancak Dostlar Fırını, Elit Fuarcılık, CNS Tekstil, Kulsan Nakış, Modacı Jeyan Gedik, Modacı Metin Kök ve Prestige Kuaför Yücel Eryılmaz’a Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Tasarım Bölümü Başkanı Prof. Dr. Halil Yoleri tarafından üretilen özel plaketlerin takdimi ile sürdü. 
Plaket töreni öncesi konuklara hitap eden Bizimizmir Magazin İmtiyaz sahibi Mehmet Kurt, gecenin bir dostluk imecesi olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. Yayın hayatına girdiği andan itibaren yeniliklerin peşinde olduklarını ifade eden Kurt, “Teknolojik yenilikleri derginizde uygulamada oldukça hızlı davrandık. Daima ilklerin öncüsü olma hedefiyle neredeyse hiçbir magazin dergisinde kullanılmayan QR Code uygulamasını dergiye koyduk ve etkinliklerden 15 dakikaya kadar video izlenmesini sağladık. Kısa sürede dijital ortamda yerimizi aldık. Haber, fotoğraf kalitesinden hiç ödün vermedik. Doğru haberi çok kaliteli fotoğraf ile birlikte kullandık. Kalitedeki çıtayı yukarı taşımaya devam edeceğiz. Bizleri takip etmeyi, derginize abone olmayı ihmal etmeyin. İzmirle, Bizimizmirle ve Bizimizmir Magazin ile kalın” dedi.
Gece, yazarların da ödüllendirilmesinin ardından müzik ve eğlenceyle sürdü. Swarm Wall uygulamasıyla sosyal medyada paylaşım yapan konukların mesajları anında dijital ekrandan izlendi. Alsancak Dostlar Fırını tarafından hazırlanan çeşitli boyoz, sübye ve yumurta da ikram edildi. Atölye Su Genel Koordinatörü Pelin Uğur ise atölyeye desteği nedeniyle Mehmet Kurt’a teşekkür belgesi verdi.
 

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Arşiv