4. Bolluk bereket festivali başladı

BİRartıİKİ Kişisel Yaratıcılık Atölyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Bolluk Bereket Festivali’nin açılışı, Azeri Müzikolog Zuleyha Abdullayeva’nın terapi niteliğindeki özel konseriyle yapıldı.

  • 0
  • 1.042
4. Bolluk bereket festivali başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 
BİRartıİKİ Kişisel Yaratıcılık Atölyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Bolluk Bereket Festivali’nin açılışı, Azeri Müzikolog Zuleyha Abdullayeva’nın terapi niteliğindeki özel konseriyle yapıldı.

Fransız Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserde konuşan Proje Sahibi ve Festival Koordinatörü Didem Ayas, festivalde tamamlayıcı tıp doktorlarının vereceği seminerlerin yanı sıra kişisel gelişim alanında pek çok yeniliği İzmir halkıyla buluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Festivalin bu yılki sloganının ‘’kendine kucak aç’’ olduğunu vurgulayan Ayas, ‘’Yüreğimiz her zaman önce kendimizi severek kucaklamak, sonra bu sevgiyi paylaşmaktan yana atıyor. İlgi duyan herkesi festivalimizde görmekten mutlu olacağız’’ dedi.
Kişisel gelişim dünyasındaki pek çok eğitim, çalışma ve yeniliği tanıtma, İzmir halkıyla buluşturma fikriyle yola çıkan BOLLUK BEREKET FESTİVALİ, 6 Kasım 2016 tarihine kadar sürecek.

Parc Ceremonie Kilizman’ın evsahipliğindeki festivalde katılımcılar, sağlık-tıp eksenli eğitim seminerlerini izlerken, tamamlayıcı tıp ve medikal cihazlar hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olacak; beden-zihin-ruh sağlığını bütünleyen keyifli sohbetlere katılarak kişisel gelişim yolculuklarını renklendirecek; yoga, pilates, qi gong, mandala, zumba, kahkaha yogası, çocuk meditasyonu-yogası, dans-müzik terapi, farkındalık oyunları gibi birçok etkinliği interaktif olarak açık alanda deneyimleme imkanı bulacaklar.

SEDA BAĞCAN KONSERİ
Festivalin 6 Kasım Pazar günkü etkinlikleri kapsamında, dünya müzik otoritelerince ‘’mantra müziğinin cennetten gelen sesi’’ olarak adlandırılan Seda Bağcan, evrene bolluk bereket çağrısında bulunacağı interaktif bir konser verecek.
Konuyla ilgili kişi ve kurumlara stant açarak tanıtım yapma fırsatının da sunulacağı festival, farklı birçok etkinlikle şenlik renkliliğinde geçecek.

Her yıl bir sosyal sorumluluk projesine destek veren Festival, bu yıl Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar (KORUNCUK) Vakfı  ve KİTVAK’la (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfı) beraber yol alacak.
Festival ve program hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için www.bollukbereketfestivali.com’u inceleyebilirsiniz. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv