4 yaşında ilk sergisini açtı

İzmir’de yaşayan Bade Kırşallıoba henüz 4 yaşında olmasına rağmen ilk resim sergisini açtı.

  • 0
  • 412
4 yaşında ilk sergisini açtı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’de yaşayan Bade Kırşallıoba henüz 4 yaşında olmasına rağmen ilk resim sergisini açtı. Konak Belediyesi ‘Minik ellerde sanat’ adını verdiği sergiyi Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda görücüye çıkardı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında açılan Bade Kırşallıoba’nın sergisi 30 Nisan tarihine kadar izlenebilecek.
Sergi açılışına minik ressam Bade’nin ailesi, yakınları, sanatseverler ve ilkokul öğrencileri katıldı. 4 yaşında olmasına rağmen yeteneğiyle fark yaratan Bade’nin yaptığı resimler büyük beğeni aldı. Sergide farklı boyutlarda akrilik boyalarla yapılmış 60 tablonun yanı sıra Bade’nin resim yaparken çekilmiş fotoğrafları da yer alıyor.

SANATÇI KUMAŞI VAR
Minik ressam Bade kadar annesi Hatice ve babası Ozan Kırşallıoba’nın da heyecanı gözlere yansıdı. Resim yapmayı çok seven kızları Bade’nin yeteneğini, dostlarının da teşvikiyle sanatseverlerle buluşturmak istediklerini belirten çift, kendilerine destek olan Konak Belediyesi’ne ve Başkan Sema Pekdaş’a teşekkür etti. Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanı baba ile tiyatro oyuncusu annenin çocuğu olan minik Bade ise henüz 4 yaşında olmasına rağmen yeteneğiyle ortaya çıkardığı resimlerle takdir topladı. Kızının 1,5 yaşından bu yana resim yaptığını dile getiren anne Hatice Kırşallıoba, Bade’nin resmin yanında bale eğitimi de aldığını söyledi. Baba Ozan Kırşallıoba da kızının sanatçı olmasını umut ettiklerini söyledi. Sergi sahibi minik bir ressam olunca sergiyi gezenler de küçükler oldu. Bade’nin arkadaşları sergiye yoğun ilgi gösterdi. Minik yetenek Bade’nin sergisi 30 Nisan tarihine kadar Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda izlenebilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış

Arşiv