40'ncı yıla özel kutlama

Firuz Catering Yönetim Kurulu Başkanlığı Firuz Özçekici ve eşi Necla Özçekici çifti, evliliklerinin 40’ncı yılını özel bir gece ile kutladı.

  • 0
  • 1.850
40'ncı yıla özel kutlama
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Firuz Catering Yönetim Kurulu Başkanlığı Firuz Özçekici ve eşi Necla Özçekici çifti, evliliklerinin 40’ncı yılını özel bir gece ile kutladı.

Özçekici çiftinin konukları; Firuz Özçekici’nin Emre Güven ile birlikte Güzelbahçe - Kilizman’daki tarihi Yemişçi Çiftliği’ni restorasyonun ardından İzmirlilerin hizmetine sundukları Parc Ceremonie Kilizman’da düzenlenen evlilik yıldönümü çiftin yakınları ile yakın dostlarından oluşan kalabalık bir davetliyi bir araya getirdi.


Gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlenen Özçekici çifti’nin özel gecesine Burcu Gümrükçü pop eserlerle, FethiyeAlaçalı ise çiftin sevdiği Türk sanat müziği’nin en güzel örneklerini Özçekici çifti ve konukları için seslendirdi.  4 yaşındaki Torun Naci Doruk Olcay 22 aylıkken merak sardığı vurmalı çalgılardaki başarısırı yaptığı gösteriyle sergiledi.


Gecenin en büyük sürprizi ise Firuz Özçekici’nin eşi Necla Hanım için yazdığı “AŞK” adlı  şiiri konukların huzurunda eşine okumak oldu.


AŞK
Aşkımı Bulutlara yazdı

Yağmur yağdı silindi

Aşkımı dağlara yazdım

Karlar yağdı, fırtınalar çıktı silindi

Aşkımı kumsallara yazdım

Dalgalar geldi silindi

Aşkımı kalbime yazdım

Kalp duru

Aşkımı beynime yazdım

Beyin Unutur

Aşkımı ruhuma yazdım

Ne ruh durur ne unutur

 

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv