5 projemiz ödülle taçlandı

Urla Belediyesi Tarihi Kentler Birliği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği yarışmadan bu yılda ödüllerle döndü. “Kültürel Mirası Koruma ve Özendirme Yarışması 2017” süreklilik dalında Urla Belediyesi tam 5 proje ile ödüle layık görüldü.

  • 0
  • 222
5 projemiz ödülle taçlandı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Urla Belediyesi Tarihi Kentler Birliği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği yarışmadan  bu yılda ödüllerle döndü. “Kültürel Mirası Koruma ve Özendirme Yarışması 2017” süreklilik dalında Urla Belediyesi tam 5 proje ile ödüle layık görüldü. Ödüller Çekül Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen tarafından verildi.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, kentteki tarihe gösterilen özen ve bu alandaki fiiziki çalışmaların ödül almasından dolayı mutlu olduğunu ifate etti, “Kamanlı Külliyesi, Özbek Hamamı, Hersekzade Hamamı Müzesi, Tanju Okan Parkı ve Geri Sahası Spor Rekreasyon Alanı ve son olarak da Postane Sokak ve Zafer Caddesi Sokak ve Cephe Sağlıklaştırma çalışmalarımız ödülle taçlandı. Birlikte el ele, omuz omuza gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.
 
Sanat Sokağı teması işlendi
Antalya’da 26. Kez düzenlenen Yapex Restorasyon Fuarı’nda ise Urla Belediyesi “Sanat Sokağı” temasıyla fuardaki konuklarını ağırladı. Çekül Vakfı ile Akdeniz Tanıtım işbirliğiyle düzenlenen ve Tarihi Kentler Birliğinin desteklediği Fuarın bu yılki teması “Kültür Öncelikli Yönetim” oldu. Kültürlerin buluştuğu fuarda tarihi binalarla süslü Sanat Sokağı konseptli Urla Belediyesi Standı ise büyük ilgi gördü. Fuar ziyaretçilerini ağırladığımız standımızda Çekül Başkanı ve TKB Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen de konuk oldu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv