6. Yılda Sağlıksız beslenmeye son

  • 0
  • 703
Yazı Boyutu:

2008 yılında Prof. Dr. Sait Adaönderliğinde kurulan Atakalp & Emot Hastaneleri Çocuk Tiyatrosu “ SAĞLIKSIZBESLEN ME!!! “ adlı çocuk tiyatrosu ile perdelerini 10 Ekim 2013 tarihindeKarşıyaka İsmail Cem Kültür Merkezi’nde açtı. 

İki seansta toplan yaklaşık 470 çocukla buluşan tiyatromuzunkatılımcıları İsmail Cem Kültür Merkezi Anaokulu, Yeni Girne Anaokulu,Malazgirt İlkokulu, Osmangazi İlkokulu, Evrenpaşa Ortaokulu ve Attaroğluİlkokulu oldu. 

2
1 Ekim 2013tarihinde Bülent Ecevit Kültür Merkezi’ndeki oyunumuza da Ayşe Kaya Anaokulu,Bülent Ecevit Kültür Merkezi Anaokulu, Dr.Cavit Özyeğin İlkokulu, Şair Eşrefİlkokulu, Attaroğlu İlkokulu, Ömer Özkan İlkokulu ve Atatürk İlkokulu’nunkatılımlarıyla yaklaşık yaklaşık 430 çocuğumuzla buluştuk. 

O
yunun yönetmeniErçin Sıcakkan, “Son yıllarda çocuklarımızda sağlıksız beslenmenin, sporyapmamanın ve buna bağlı olarak gelişen obezitenin artması sonucu bu yıl ,Atakalp & Emot Hastaneleri Çocuk Tiyatrosu olarak Gölge Kapkın’ın yazdığı“Sağlıksız Beslen me!!! “ adlı çocuk oyunumuzu sahneleme kararı aldık; çünkütüm çocuklarımızın sağlıklı beslenmesini, spor yapmasını, fastfood tüketmemesiniönemsiyoruz” dedi. 

Oyunun danışmanlığınıUzm. Fzt. Firdevs Tetik Kul üstlendi.
        
Atakalp & Emot Hastaneleri Çocuk Tiyatrosu 6 yıldırsosyal sorumluluk projesi kapsamında tiyatroya gitme imkanı bulamayançocuklarımıza tiyatroyu ücretsiz olarak ulaştırıyor.Geçtiğimiz yıl “ Kim Korkar Depremden” adlı çocuktiyatrosuyla 15.000’ in üstünde seyirciye ücretsiz olarak ulaşan tiyatromuz, buyıl da “Sağlıksız Beslen me!!!” ile 26 Kasım Salı ve 27 Kasım Çarşamba Bayraklıİhsan Alyanak Kültür Merkezi’nde Saat: 11:00 ve 14:00’da minik izleyicileriylebuluşmaya devam edecek. 
Yıl boyuncafarklı sahnelerde sahnelenecek oyun için 0232 381 36 57 no.lutelefondan bilgi alınabilir.  
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Arşiv