7. Alaçatı Yeni Yıl Şenliği 7- 8 Aralık’ta Alavya’da!

Alaçatı Yeni Yıl Şenliği bu yıl da birbirinden farklı kültür etkinlikleri ve hediye alternatifleri ile Alavya Otel’de gerçekleşecek ve 07-08 Aralık hafta sonunda Alaçatı bir kere daha yeni yıl havasına bürünecek.

  • 0
  • 653
7. Alaçatı Yeni Yıl Şenliği 7- 8 Aralık’ta Alavya’da!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 Alaçatı Yeni Yıl Şenliği bu yıl da birbirinden farklı kültür etkinlikleri ve hediye alternatifleri ile Alavya Otel’de gerçekleşecek ve 07-08 Aralık hafta sonunda Alaçatı bir kere daha yeni yıl havasına bürünecek.

Çeşme Belediyesi ve Alavya Hotel’in ev sahipliğinde düzenlecek olan Alaçatı Yeni Yıl Şenliği’nin bu seneki mesajı “Kalpten gelen” olacak. Etkinlik her sene olduğu gibi bu sene de Alaçatı’da keyifli bir hafta sonu geçirmek ve yılbaşı alışverişi yapmak isteyenlere rengarenk seçenekler sunuyor.

Alaçatı Yeni Yıl Şenliği’nde sadece büyükleri değil çocukları da ücretsiz atölye çalışmaları, yazar buluşmaları ve sergiler bekliyor. Rengarenk stantlar, sergiler, söyleşiler ve müzik dinletileri ile yılbaşı havasının eseceği Alaçatı Yeni Yıl Şenliği’ne giriş ve etkinliklere katılım ücretsiz.
Etkinlik 7 Aralık Cumartesi günü saat 13.00 de Alaçatı İlkokul öğrencilerinin çoşkuyla  hazırlandıkları seramik sergi açılışı ve ünlü çocuk kitabı yazarı Defne Ongun Müminoğlu’nun eğitici ve eğlendirici sohbeti eşliğinde başlayacak.
                                        
Katılımcıları hangi etkinlikler bekliyor? 
Bu yıl 7 ve 8 Aralık’ta Alaçatı Yeni Yıl Şenliği’ndeki kermes stantlarımızda keyifli seçeneklerin yanı sıra, mozaik sanatçısı Aysun Yenice önderliğinde yer alacak atölye çalışmalarına tüm çocuklar davetli olacak. Ziyaretçiler etkinliğe katılan isimlerden Danışman Astrolog Sare Palaska ile gökyüzünün etkisi altında “AŞK”a dair ipuçları alabilecek, Uzm. Dr. Murat Balanlı’nın "kalptan kalbe yol vardır" adlı söyleşisinde kalp ile ilgili hastalıkların bize neler söylediği hakkında bilgi edinebilecek, Alaçatı’da Aşk kitabı yazarı Mehmet Coral’ın anlatımlarını dinleyip, kuş gözlemcisi ve doğa fotoğrafçısı Sezai Göksu’nun Kuşlar: Gözlem, Kayıt, Fotoğraf adlı sunumunda Çeşme kuşlarımızı tanıyabilecek ve son olarak Alaçatı Kuşları kitabının yazarı Serap Yurdaer Erboy’un aynı adlı fotoğraf sergisini etkinlik süresince gezebilecekler.
Şenlik organizasyon ekibinden seramik sanatçısı Serap Yurdaer Erboy “Yeni bir yılı kucaklarken mesajımız “Kalpten gelen” olsun istedik. Kalbimizin arzu ettiği şekilde paylaşalım, samimiyet, içtenlikle zenginleşelim” diyerek herkesi Alaçatı Yeni Yıl Şenliği’ne davet ediyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3. Yaş Üniversiteleri Şenliği’ne geri sayım başladı

Flamingo Doğa Parkı’nda yüzde 80’lere gelindi

24 muhtara teşekkür plaketi

Mesaimin son saatine kadar çalışmaya devam

Seferihisar’a 2,5 milyar liralık yatırım

Kadın Danışma ve Sığınma Evi tamamlandı

Arşiv