9 Eylül Resepsiyonu Demokrasi Meydanı’nda

İzmir'in kurtuluşunun 96. yıldönümü nedeniyle Başkan Aziz Kocaoğlu ve eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu'nun ev sahipliğinde İzmir Büyükşehir Belediyesi 9 Eylül resepsiyonu düzenledi.

  • 0
  • 4.776
9 Eylül Resepsiyonu Demokrasi Meydanı’nda
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir'in kurtuluşunun 96. yıldönümü nedeniyle Başkan Aziz Kocaoğlu ve eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu'nun ev sahipliğinde İzmir Büyükşehir Belediyesi 9 Eylül resepsiyonu düzenledi. İnciraltı Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen resepsiyona İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Aydıner, Nato Müttefik Kara Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Korgeneral Paola Ruggerio, Almanya Federal Cumhuriyeti İzmir Başkonsolosu Dr. Rainer Lassig, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve bürokratlar, üst düzey askeri yetkililer, sivil toplum örgütleri ve meslek odalarının temsilcileri, bilim, sanat, basın ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı.   9 Eylül Resepsiyonu yine büyük bir katılım ve coşkuya sahne oldu.

Resepsiyonun ev sahipleri Başkan Aziz Kocaoğlu ve eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu tüm konuklarını kapıda karşıladı. Uğur Sayınbatur yönetimindeki Andantino Pop Caz Orkestrası eşliğinde sahne alan solistler Altuğ Dilmaç, Sedat Yüce, Yasemin Yüce ve Açelya Alan seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla geceye renk kattı. Gecenin ilk dansını da Kocaoğlu çifti başlatmasının ardından diğer davetliler onlara eşlik etti. Resepsiyonun finalinde ise coşku doruğa ulaştı ve İzmir Marşı'nı sanatçılar ve davetliler ellerindeki Türk bayraklarıyla birlikte seslendirdiler.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Arşiv