A-Dümtek Ritim Topluluğu unutulmaz bir gece yaşattı

Adnan Menderes Üniversitesi A-Dümtek Ritim Topluluğu “Baharın Ritmi” konserinde sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

  • 0
  • 504
A-Dümtek Ritim Topluluğu unutulmaz bir gece yaşattı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Adnan Menderes Üniversitesi A-Dümtek Ritim Topluluğu “Baharın Ritmi” konserinde sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Seçilmiş eserlerin sunulduğu konserde hem ritim hem de solo performans sahneleyen topluluk üyeleri dinleyenlerin kulaklarının pasını sildi.

Şef Kamil Kaya yönetimindeki ‘A-Dümtek Ritim Topluluğu’ 6 süren hazırlıkların ardından sahne aldı. Aydın İl Kültür Turizm Müdürlüğü Dr. Hidayet Sayın Salonu'nda sahne alan ritim grubu, dinlemeye gelenlere muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. A-Dümtek Ritim Topluluğu “Narino, Koçari, Islak Islak, Ardahan’ın Yollarında ve İzmir Marşı” gibi sevilen eserleri seslendirdi. Seslendirdiği eserlerle çaldıkları enstrümanlarla beğeni toplayan topluluk hem coştu hem coşturdu. Salonu dolduran kalabalığın büyük coşku ve alkışları eşliğinde eserlerini seslendiren topluluk, İzmir Marşı’nı dinleyenlerle birlikte söyledi.  Konsere, Aydın protokolünün yanı sıra Adnan Menderes Üniversitesi ve Ege Üniversitesi’nden müzik severler dinledi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv