Acımasız terör saldırılarını lanetliyoruz

EİB Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, İstanbul Beşiktaş'ta Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki Süper Lig maçı bittikten sonra art arda yaşanan terör saldırılarıyla ilgili bir kınama mesajı yayınladı.

  • 0
  • 490
Acımasız terör saldırılarını lanetliyoruz
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

EİB Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, İstanbul Beşiktaş'ta Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki Süper Lig maçı bittikten sonra art arda yaşanan terör saldırılarıyla ilgili bir kınama mesajı yayınladı. Ünlütürk'ün mesajı şöyle: 

Dün akşam saatlerinde İstanbul Beşiktaş'ta Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki Süper Lig maçı bittikten sonra art arda yaşanan terör saldırılarını lanetliyoruz. İki patlamada şehit olan polis ve sivil 38 vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralanan vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum.

Son dönemde artan terör saldırılarını gerçekleştirenler bilmelidirler ki, Türkiye 78 milyonuyla birliktedir, bütündür. Tek vatan, tek bayrak, tek devlet ve tek millet vazgeçilmezimizdir. Bu terör saldırıları Türkiye’yi bölme amacına ulaşamayacaktır.

Türkiye’nin terörden temizlenmesi için bütün ihracatçılar her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bundan sonra da Türkiye’nin refahı ve gelişmesi için tüm kararlılığımızla ve azmimizle çalışmaya, üretmeye, ihracat yapmaya devam edeceğiz. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Arşiv