Actor Club sezonu açtı

İzmir Sahne Tozu Tiyatrosu bünyesinde kurulan Actor Club, 2016 - 2017 sezonu hazırlıklarına 26 Eylül 2016 akşamı yaptığı toplantı ile başladı.

  • 0
  • 821
Actor Club sezonu açtı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Sahne Tozu Tiyatrosu bünyesinde kurulan Actor Club, 2016 - 2017 sezonu hazırlıklarına 26 Eylül 2016 akşamı yaptığı toplantı ile başladı. Geçtiğimiz sezon Sahne Tozu Tiyatrosu Haldun Dormen Sahnesi'nde sergilenen Rus Gelir Aşka ve Savaş Baba başta oyunları olmak üzere birçok oyuna ve çalışmaya imza atan Actor Club, yeni sezonda yine farklı çalışmalara imza atacağının sinyallerini verdi.

Toplantı sonrasında konuşan Sahne Tozu Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni ve Actor Club Kurucu Başkanı Çağlar İşgören; geçtiğimiz sezonlarda gerek Sahne Tozu Tiyatrosu'na yaptıkları katkılar ve oyunları için Actor Club üyelerine teşekkür ederken, bu sezon Actor Club üyelerinin yeni çalışmalarını heyecanla beklediğini söyledi. Ayrıca Actor Club'ün artık Sahne Tozu Tiyatrosu bünyesindeki sahnelerden Fehmi İşgören Sahnesi'nde her hafta sahneye çıkacağını ekleyen İşgören, bu sayede Sahne Tozu Tiyatrosu ailesinin İzmirli sanatseverler için her hafta en az 4 gün sahneye çıkabilecek büyüklüğe eriştiğini müjdeledi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv