Aegean Band 10 Şubat’ta Akm’de  

Müzikal Başarısıyla İzmirlilerin Büyük Beğenisini Kazanan Aegean Band “Colors of the World”  Konseri ile Atatürk Kültür Merkezi’nde Sahne Alacak…  

  • 0
  • 821
Aegean Band 10 Şubat’ta Akm’de  
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Müzikal Başarısıyla İzmirlilerin Büyük Beğenisini Kazanan Aegean Band “Colors of the World”  Konseri ile Atatürk Kültür Merkezi’nde Sahne Alacak…
 
Dev kadrosu ve renkli performansıyla müzik hayatımızda büyük başarılara imza atmayı sürdüren Aegean Band, 10 Şubat Cumartesi günü, Atatürk Kültür Merkezi’nde bir kez daha İzmirli müzikseverlerle  buluşacak.
 
İsmini Ege’den alan ve coşkulu yorumu ve 16 dilde söylediği şarkılarla ülkemizdeki büyük orkestralar arasında farklılığını hissettiren  Aegean Band “Colors of the World”  sloganıyla hazırlandığı  konserinde  hitleşmiş oldies’ler, blues, caz ve Türkçe müziklerin yanı sıra, neşeli Balkan ve Grek şarkılarıyla  eğlence dolu bir performans sunmaya hazırlanıyor. 30 kişilik büyük kadrosuyla sahne almaya hazırlanan orkestra, on solistinin farklı tarz ve dillerde seslendireceği şarkılarla dinleyicilerini tüm dünyayı dolaşan bir müzikal yolculuğa çıkartacak. 
 
İzmir’de verdiği her konseri büyük ilgi gören Aegean Band’in bu konserindeki solistleri; Adnan Bulu, Tanju Kumbaracıoğlu, Seran Bilgi, Nihan Deniz Çağlak, Merve Atılgan,  Peyruze Rana Şimşek, Özlem Çabuk, Ava Maria, Anastasia Maramzina ve Ebru Çetin olacak.
 
10 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek konserin biletleri, Akm gişesi, Zeytin Sanat Organizasyon ve Biletix satış noktalarından temin edinilebiliyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Genç Sanatçılar sahnede

Arşiv