Aegean Band 29 Kasım Cumartesi günü AKM’de

  • 0
  • 957
Aegean Band 29 Kasım Cumartesi günü AKM’de
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İsmini Ege’den alan İzmir’in sevilen orkestrası Aegean Band, 29 Kasım Cumartesi Günü, “10’ca solist” sloganıyla hazırlanan konseriyle Atatürk Kültür Merkezi’nde İzmirli müzikseverlerle  buluşacak.

Çoşkulu yorumuyla geniş bir takipçi kitlesinin gönlünü kazanan  Aegean Band, 29 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek AKM konserinde  hitleşmiş oldies’ler, blues, caz ve Türkçe müziklerin yanısıra, neşeli Balkan ve Grek şarkılarıyla  eğlence dolu bir performans sunmaya hazırlanıyor. 26 kişilik geniş kadrosuyla sahne alacak Aegean Band,”10’ca solist” sloganıyla hazırlanan konserinde 10 solistinin farklı tarz ve dillerde seslendireceği şarkılarla dinleyicilerini tüm dünyayı dolaşan bir müzikal yolculuğa çıkartacak.

İzmir’de verdiği her konseri büyük ilgi gören Aegean Band’in bu konserindeki solistleri; Adnan Bulu, Tanju Kumbaracıoğlu, Seran Bilgi, Özlem Çabuk, Bahar Pamukcu, Süheyla Çolak, Deniz Güler, Burcu Gümrükçü, Cemre Eren ve Korkut Kazcin.

29 Kasım Cumartesi günü saat 20.30’da başlayacak konserin biletleri, Konak Atatürk Kültür Merkezi gişesi, Zeytin Sanat Organizasyon ve Biletix satış noktalarından temin edilebiliyor.  İsmini Ege’den alan Orkestranın en geniş kadrosuyla sunacağı performansı  kaçırmak istemeyen Aegean Band hayranları, konseri 30-40 TL olmak üzere iki farklı kategoriden izleyebilecekler.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

Arşiv