Agora AVM, mobil uygulaması ile herşey elinizin altında!

Kendi sektöründe İzmir'de her zaman ilkleri gerçekleştiren Agora Alışveriş Merkezi, dünya üzerinde sektörü ile ilgili teknolojik gelişmeleri de yakından takip ederek misafirlerinin hayatını kolaylaştıracak yenilikler sunmaya devam ediyor. Agora Alışveriş Merkezi, günümüzde hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri haline gelen akıllı cep telefonları için tasarlanmış mobil aplikasyon uygulaması son sürümünü tüm akıllı telefon kullanan misafirlerinin beğenisine sunuyor. Agora

  • 0
  • 1.039
Agora AVM, mobil uygulaması ile herşey elinizin altında!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 Kendi sektöründe İzmir'de her zaman ilkleri gerçekleştiren Agora Alışveriş Merkezi, dünya üzerinde sektörü ile ilgili teknolojik gelişmeleri de yakından takip ederek misafirlerinin hayatını kolaylaştıracak yenilikler sunmaya devam ediyor. Agora Alışveriş Merkezi, günümüzde hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri haline gelen akıllı cep telefonları için tasarlanmış mobil aplikasyon uygulaması son sürümünü tüm akıllı telefon kullanan misafirlerinin beğenisine sunuyor. Agora, Uzun zamandır üzerinde titizlikle çalışılan bu proje ile dünya üzerinde yepyeni bir trend olan m-life ( Mobile life) konseptine başarılı bir giriş yaparak İzmir'de ilklerin öncüsü olmayı sürdürüyor.

Agora Alışveriş Merkezi mobil uygulaması yenilendi
İos ve android işletim sistemine sahip telefonlarda kullanılan mobil uygulama ile İzmirliler için 13 yıldır vazgeçilmezler arasına giren Agora Alışveriş Merkezi artık hayatınızı kolaylaştıracak özelliklerle cebinizde olacak. Agora ziyaretçileri yenilenen Agora mobil uygulama ile mağaza, cafe&restaurantların liste, lokasyon, iletişim adresleri ve kampanyalarına rahatça ulaşabilecekler, Agora Kulüplerine üye olup aylık etkinlik takvimine ulaşabilecekler.  Ayrıca Agora Card ayrıcalıklarından faydalanabilecek, güncel etkinliklerden haberdar olup, kendi alışveriş listelerini oluşturabilecekler. Mobil Life konsepti için yatırımlarını arttıran Agora Alışveriş Merkezi, mobil uygulamayı indiren ziyaretçilerine her ay web sitesi ve sosyal medya hesaplarında yayınlanan Agora E-dergi’yi inceleme fırsatı sunarken, uygulamayı indirenler Agora Sinemalarında vizyondaki filmleri inceleyip bilet satın alabilecekler.

Agora Alışveriş Merkezi yediden yetmişe düşündüğü ziyaretçilerine Alışveriş Merkezi içerisinde yön tarifi alma, hizmetlere ulaşma ve uygulama üzerinden yarışmalara katılma hizmeti de sunuyor.
Agora Alışveriş Merkezi’nin uzun süredir takip edilen ve 55 ekran UHD TV’den, buzdolabına, bulaşık makinesinden çamaşır makinesine Phone 6’ dan PS4’e, elektrik süpürgesinden, tablete, cep telefonundan sinema biletine kadar birçok seçkin ve kaliteli hediyenin bulunduğu Puan Kampanyasının takibi de artık mobil uygulamadan yapılabilecek. Mobil uygulamayı indirenler puanlarını takip ederek, hediye seçeneklerini inceleyebilecekler.

Birbirinden eğlenceli yarışmalar ile çok özel fırsatların da sunulacağı yeni uygulamada, takipçiler heyecanlı yarışmalara katılım gösterip sürpriz hediyelerin sahibi de olabilecekler.
Agora Alışveriş Merkezi İcra ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Noyan, masa üstü uygulamalardan büyük bir hızla mobil uygulamalara yönelen ilginin, daima en iyi hizmeti sunmayı ilke edinen Agora Alışveriş Merkezi yatırımlarını da yönlendirdiğini belirtti. Noyan; alışveriş fırsatları, moda gündemini, etkinlikleri, avantajlı kampanyaları, Agora Card ayrıcalıklarını, vizyonda ki son filmler ve fırsatları yakından takip etmek isteyen herkesi Agora Mobil Uygulamayı indirerek hayatını kolaylaştıracak yenilikleri keşfetmeye davet etti. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

10 yılda 20 kat büyüyecek

TÜBİTAK Başkanından öğrencilere müjde

Intel ve BAU’dan iş birliği

Zirvede ‘Lucia’ sürprizi

Yapay zekâ hayatımızın ayrılmaz bir parçası olacak

Günümüzün Bilinmeyen Dünyası

Arşiv