Agora AVM Ülkeler Panayırı’nın ev sahibi

Birbirinden farklı projelere imza atan Agora Alışveriş Merkezi, toplumsal gelişim kapsamında gerçekleştirdiği projelerine bir yenisini daha ekledi ve “Danış & Yürüt” ve ‘’Adım At’’ Projeleri kapsamında 13 farklı ülkeden 40 öğrenciyi ağırladı.

  • 0
  • 755
Agora AVM Ülkeler Panayırı’nın ev sahibi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Birbirinden farklı projelere imza atan Agora Alışveriş Merkezi, toplumsal gelişim kapsamında gerçekleştirdiği projelerine bir yenisini daha ekledi. “Danış & Yürüt” ve ‘’Adım At’’ Projeleri kapsamında AIESEC’e destek veren Agora Alışveriş Merkezi; 15 Ocak Pazar günü 13 farklı ülkeden 40 öğrenciyi ağırladı.

13 Farklı Ülkeden Gelen Öğrenciler Kendi Kültürlerini Tanıttı! 
Agora Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen AIESEC Ülkeler Panayırı’nda Fas, Çin, Bosna Hersek, Gürcistan, Pakistan, Bulgaristan, Ukrayna, Hindistan, Senegal, Gana, Lübnan, Kırgızistan ve Afganistan gibi ülkelerden ülkemizde staj yapmak için gelen öğrenciler kendi kültürlerine ait objeleri ve yiyecekleri Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine sundular.  Kendi kültürlerini tanıtan öğrenciler zaman zaman ziyaretçilerle beraber yöresel danslar yaparak oyunlar oynadılar. AIESEC İzmir tarafından gerçekleştirilen Ülkeler Panayırı Etkinliği, Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçileri tarafından büyük ilgi gördü.
 
AIESEC Nedir?
AIESEC 18-30 yaş arasındaki gençler tarafından faaliyet gösteren global, politika dışı, bağımsız, kar amacı gütmeyen, sunduğu uluslararası stajlar ve gönüllülük tecrübesi sayesinde global öğrenme ağlarını geliştirerek gençliğin liderlik hareketine öncülük eden bir kurumdur. AIESEC bu liderlik tecrübesini sunduğu profesyonel iş tecrübesi ve gönüllülük programları ile sağlar.
Bu programlara dahil olan gençler ya da bu programların yürütülmesinde görev alan AIESEC'liler, yaşadıkları tecrübelerin sonunda dünyaca kabul edilmiş bir liderlik modelini tamamlarlar. Globalde toplamda 126 ülkede bulunan AIESEC, Türkiye'de 1954 yılında faaliyete geçmiş, 11 şehirde (Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Trabzon) ve K.K.T.C' de faaliyet göstermektedir.
 
Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, gençlere farklı kültürleri tanıtmanın ve diğer ülkelerle dostluklar kurmanın önemini belirterek Ülkeler Panayırı’na ilgi gösteren Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine de teşekkürlerini iletti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv