Agora Card İle Alışveriş Kazandırdı

Birbirinden seçkin mağazaları bünyesinde bulunduran ve İzmirlilerin vazgeçilmez adresi olan Agora Alışveriş Merkezi, 14 Mart 2016 da başlayan ve yoğun ilgi gören ‘Çıldırtan Kampanya’’ 15 Kasım 2017 tarihinde son buldu. Agora Alışveriş Merkezi’nde yer alan mağazalardan alışveriş yaparak Kampanyaya katılım gösteren kişiler birbirinden seçkin hediyelerin sahibi oldular.

  • 0
  • 470
Agora Card İle Alışveriş Kazandırdı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Birbirinden seçkin mağazaları bünyesinde bulunduran ve İzmirlilerin vazgeçilmez adresi olan Agora Alışveriş Merkezi, 14 Mart 2016 da başlayan ve yoğun ilgi gören  ‘Çıldırtan Kampanya’’  15 Kasım 2017 tarihinde son buldu. Agora Alışveriş Merkezi’nde yer alan mağazalardan alışveriş yaparak Kampanyaya katılım gösteren kişiler birbirinden seçkin hediyelerin sahibi oldular.
 
15 Kasım 2017 tarihinde sona eren kampanya,  ziyaretçilerine hem keyifli hem de kazançlı alışveriş imkânı sundu. Agora Alışveriş Merkezindeki mağazalardan alışveriş yapan Agora Card sahipleri yaptıkları alışverişlerin faturasını danışma noktasından işleterek puanlarını biriktirdiler. Topladıkları puanlar karşılığında Puan Katalogu’ndan ve elektronik kiosklardan istedikleri hediyeyi almaya hak kazandılar. 
 
Çıldırtan Kampanya İle 2261 Kişi Birbirinden Güzel Ürünlerin Sahibi Oldu! 
Yoğun ilgi gören “Çıldırtan Kampanya”  ile 2261 kişi puanları karşılığında hediyelerini teslim aldılar. . Kampanya boyunca Samsung 55 inch televizyondan, gardrop buzdolabına, çamaşır makinesinden tablete, Arçelik kahve makinesinden Samsung Galaxy Note 5’e ,tost makinesinden mikrodalga fırına, Karaca çelik tencere setinden yemek takımına,  Kıtchenette çift kişilik kahvaltıdan  Özsüt’den pastaya, Agora Oto yıkamadan Agora Sinema biletine, Kiğılı marka kravat’tan eğlence biletine kadar birçok hediye sahiplerini buldu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Arşiv