Agora’dan nisan doğumlu miniklere büyük parti

Agora Alışveriş Merkezi, birbirinden farklı ve eğlenceli etkinlikler ile çocukların keyifle vakit geçireceği organizasyonlarına devam ediyor. Agora Alışveriş Merkezi, Nisan ayı doğumlu minik ziyaretçileri Agora Doğum Günü Partisi’ne davet ederek,  doğum günlerini doyasıya kutlama fırsatı sundu.

  • 0
  • 559
Agora’dan nisan doğumlu miniklere büyük parti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Agora Alışveriş Merkezi, birbirinden farklı ve eğlenceli etkinlikler ile çocukların keyifle vakit geçireceği organizasyonlarına devam ediyor. Agora Alışveriş Merkezi,  Nisan ayı doğumlu minik ziyaretçileri Agora Doğum Günü Partisi’ne davet ederek,  doğum günlerini doyasıya kutlama fırsatı sundu.

Nisan Çocukları Agora Doğum Günü Partisinde Buluştu!
Agora Alışveriş Merkezi, hafta sonları düzenli olarak gerçekleştirdiği ve çocuklar ile ailelerinden yoğun ilgi gören eğitici ve eğlenceli aktivite çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında her ay miniklere özel düzenlenecek doğum günü partisi organizasyonlarının ilki 8 Nisan Cumartesi Günü gerçekleşti. Çocuklar tarafından yoğun ilgi gören Parti Agora Alışveriş Merkezi A Blok Eğlence Merkezi’nde yapıldı.
İçinde bulunulan ayda doğan 4-12 yaş arası çocukların ücretsiz olarak katılım gösterebildiği eğlenceli doğum günü partisinde minikler doğum günlerini doyasıya kutladılar. Agora Alışveriş Merkezi, büyük bir pasta şeklinde kendilerine özel hazırlanan masanın etrafında kutlamaya katılan miniklerin kalbini , doğum günü pastası, meyve suyu ikramı, sürpriz hediyeler, yüz boyama-sosis balon etkinlikleri, mini disko, rengârenk balonlar ve eğlenceli yarışmalar ile fethetti. Aileler ve çocuklar birlikte eğlenceli vakit geçirmeimkanı bulurken, Agora Alışveriş Merkezi’nden çok özel anılarla ayrıldılar. İzmir’in tüm ilçelerinden katılım gösterilen partide pastalarının mumunu hep birlikte üfleyen çocukların her birine ayrı ayrı hediyeler verildi. Hediye paketlerinden çıkan sürpriz hediyelerin yanı sıra Agora Eğlence Merkezi’nden eğlence kartı sahibi olan çocuklar Eğlence Merkezi’nde gönüllerince eğlendi.

Her ay düzenli olarak yapılacak ve gelenekselleşecek olan doğum günü etkinliklerinin kayıtları ücretsiz olarak Agora Avm danışma noktasından yapılmaktadır.

Mayıs Ayında Mayıs doğumlu miniklere özel gerçekleşecek Agora Doğum Günü Partisi’ne kayıt yaptırmak isteyen aileler, çocuklarının kimlikleri ile birlikte Agora Alışveriş Merkezi Danışma Noktası’ndan ücretsiz olarak kayıt yaptırabilirler.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Arşiv