Ağustos doğumlu miniklere özel parti

Agora Alışveriş Merkezi, birbirinden farklı ve eğlenceli etkinliklerle çocukların keyifli vakit geçireceği organizasyonlarına devam ediyor.

  • 0
  • 380
Ağustos doğumlu miniklere özel parti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Agora Alışveriş Merkezi, birbirinden farklı ve eğlenceli etkinliklerle çocukların keyifli vakit geçireceği organizasyonlarına devam ediyor. 17 Ağustos Cuma günü Ağustos ayında doğan 4 – 12 yaş arası minik ziyaretçiler için düzenlenecek Agora Doğum Günü Partisi’nde çocuklar eğlenceye doyacak.

Ağustos Ayı Çocukları Agora Doğum Günü Partisinde Eğlenecek
Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında her ay miniklere özel hazırlanan doğum günü partisinin Ağustos ayı organizasyonu 17 Ağustos Cuma günü saat 17.00-18.30 arasında Agora Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek. Ağustos ayında doğan minikler için yapılan büyük bir pastanın etrafında toplanacak olan çocuklar, palyaçolar ile eğlenceli oyunlar oynadıktan sonra kendileri için hazırlanan pastanın mumlarını üfleyip dileklerini tutacaklar. Dans ve müziğe doyacak olan çocuklar, yüz boyama ve sosis balon etkinliği ile diledikleri kahramanın kılığına bürünecekler. Kendileri için özel hazırlanmış sürpriz hediyelerin yanı sıra Agora Eğlence Merkezi’nden de içi dolu oyun kartlarının sahibi olacak katılımcılar eğlence merkezi oyunlarıyla da hoş vakit geçirecekler.

Her ay düzenli olarak yapılan ve gelenekselleşen, 4-12 yaş arası çocukların katılabildiği ve çocuklar ile aileleri tarafından yoğun ilgi gören Agora Doğum Günü Partileri’ne ücretsiz kayıtlar çocukların kimlikleriyle birlikte Agora Danışma Noktası’ ndan yapılıyor.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv