“Aile Arasında”n Bol Kahkahalı İzmir Galası

Başarılı oyuncu Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı ve rol aldığı, yönetmenliğini Ozan Açıktan’ın yaptığı BKM yapımı “Aile Arasında” filminin İzmir galası, Optimum Outlet içerisindeki Cinemaximum’da gerçekleştirildi.

  • 0
  • 1.169
“Aile Arasında”n Bol Kahkahalı İzmir Galası
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Başarılı oyuncu Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı ve rol aldığı, yönetmenliğini Ozan Açıktan’ın yaptığı BKM yapımı “Aile Arasında” filminin İzmir galası, Optimum Outlet içerisindeki Cinemaximum’da gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe, Gülse Birsel, Demet Evgar, Engin Günaydın, Derya Karadaş ve Ayta Sözeri katıldı. Gösterim öncesi gerçekleşen söyleşide ilk sözü alan Gülse Birsel, filmi çekerken çok eğlendiklerini belirterek, izleyicilerin de aynı şekilde mutlu olmalarını diledi. Birkaç sene önce yayınlanan “Yalan Dünya” dizisindeki rolü nedeniyle kendisinin İzmirli zannedildiğini söyleyen Birsel, “İzmirli değilim ama İzmir’i ve sizleri çok seviyorum. Yine de beni hemşeriniz olarak görebilirsiniz” dedi.
Engin Günaydın 10 yıldır Foça’ya geldiğini ve ikametgahının da orada olduğunu belirterek, “Ben de buralı sayılırım. Kendimi iyi hissetmek istediğim zamanlar hep İzmir’e geliyorum” derken, Demet Evgar şifa niyetine bir film olması dileğinde bulundu. Söyleşinin ardından oyuncu kadrosu, önce AVM ziyaretçileriyle ardından da sinema salonundaki izleyicilerle birlikte selfie çekimi yaptı. Salona geçmeden önce İzmirli basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gülse Birsel, 2 senedir uzak kaldığı televizyon ekranlarına şubat ayında yayınlanacak olan “Jet Sosyete” isimli dizi ile geri döneceğinin müjdesini verdi.

AİLE ARASINDA
21 yıllık eşinin aniden terk ettiği Fikret (Engin Günaydın) ve 21 yıllık müzisyen sevgilisi tarafından bırakılan müzikhol vokalisti Solmaz (Demet Evgar) komik bir tesadüfle tanışması ve dost olmasının ardından, Solmaz'ın kızı Zeynep (Su Kutlu) bu sırada ailesiyle ilgili yalanlar söylediği Adanalı sevgilisinden evlenme teklifi alır. Solmaz, Fikret’ten, kızının saygın, efendi, emniyet müdürü babası rolünü oynamasını ister. Aile arasında bir kız isteme, bir de düğün olacak ve bu iş bitecektir. Ancak damadın geleneksel ailesi detaylı evlilik seremonileri planlamaktadır. Asla yalan söyleyemeyen, nevrotik, tedirgin Fikret, sert, silah taşıyan, kebapçı zinciri sahibi bir Adanalı aileye karşı hayatının rolünü oynamak zorundadır.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv