AK Kadınlardan Başkent Çıkarması

  • 0
  • 1.491
Yazı Boyutu:

AK Parti İzmir Menderes İlçe Kadın Kolları, Ankara’da bir dizi ziyaret etkinliği gerçekleştirdi. Partilerinin TBMM’deki Gurup Toplantısına katılan Menderes Kadın Kolları, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir süre görüştü ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Dünya Kadınlar Günü’nde yapmayı planladıkları ziyaretleri o dönemdeki yoğun programlar nedeni ile erkene aldıklarını belirten AK Parti İzmir Menderes İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Zerrin Ak, ziyaretlerinde verilen bilgi ve motivasyonun kendilerine teşkilat çalışmalarında güç vereceğini söyledi.
 
AK Parti İzmir Menderes İlçe Kadın Kolları 45 kişilik bir heyet ile Partilerinin TBMM’deki Gurup Toplantısına katıldı. Gurup, konuşmasını büyük bir coşku ile dinledikleri AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile toplantı sonrasında bir araya geldi. Başbakan Erdoğan ile bir süre sohbet eden gurup, duygu yüklü dakikalar yaşadı. Bazıları gözyaşlarına boğuldu. AK Parti İzmir Menderes İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Zerrin Ak üzerinde eşi ve kendisinin ismi yazılı el yapımı çinili bir tabağı Başbakan Erdoğan’a takdim ederken Menderes’in seralarında yetişen çiçeklerden bir buket Başbakan’ın eşi Emine Erdoğan’a gönderildi. Gurubun istek ve dileklerini dinleyen Başbakan Erdoğan hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
AK Parti İzmir Menderes İlçe Kadın Kolları’nın başkent ziyaretlerine Kadın Kolları Başkanı Zerrin Ak, Yürütme Kurulu Üyelerinden Billur Hakan, Perihan Kara, Şengül Duman, Kadriye Kuş, Fatma Toklu, Saniye Çıtak, İlknur Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları, partili bayanlar ile İlçe Başkan Yardımcısı Av. Feridun Esen Yönetim Kurulu Üyelerinden Ali ihsan Hakan, Erkan Cura eşleri ile birlikte katıldı. Gurup AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ve Ali Aşlık ile birlikte TBMM’de kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Öğle saatlerinde AK Parti Milletvekili İlknur Denizli ve Aydın Şengül Kadın Kolları gurubu ile mecliste görüştü. Gurup toplantısında Bakan ve Milletvekilleri ile selamlaşan heyet, teşkilat ziyaretleri için AK Parti Genel Merkezine geçti.
 
AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit Menderes İlçe Kadın Kolları’nı makamında ağırladı. Partilileri ile yakından ilgilenen Genel Başkan Akşit, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kadın Kollarına çalışmaları için teşekkür eden Genel Başkan Akşit, yaptığı konuşmada kadının toplumdaki önemli yeri ve siyasi çalışmalardaki rolünün büyüklüğünü vurguladı.
Heyet, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’i makamında ziyaret etti. AK Parti'nin sadece Türkiye'nin değil dünyanın da en büyük teşkilatı olduğunu vurgulayan Erdem, üyelerin tamamını harekete geçirerek AK Parti hizmetlerinin en iyi şekilde anlatılması gerektiğini söyledi. Erdem, Kadın Kolları faaliyet ve ziyaret etkinliklerini önemsediğini vurguladı.
AK Parti Menderes İlçe Kadın Kolları, Genel Merkez ziyaretlerini Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar ile tamamladı. Hemşerileri ile yakından ilgilenen Genel Başkan Yardımcısı Hotar, İktidar süreçlerinde hep sosyalleşmeye önem verdiklerini, ekonomide istikrardan sonra sosyal restorasyon başladığını, sağlık, eğitim, kamuda önemli adımlar attıklarını söyledi. Yapılan çalışmalar kadar icraatların halka anlatımının da gerektiğini belirten Prof. Dr.  Hotar, AK Parti Hükümeti çalışmalarını içeren kitap ve CD dağıttı.
Bir günlük başkent ziyaretlerinde verilen bilgi ve motivasyonun kendilerine teşkilat çalışmalarında güç vereceğini belirten AK Parti İzmir Menderes İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Zerrin Ak, bayan arkadaşlarına verdikleri Dünya Kadınlar Günü’nde  Ankara çıkarmasını erken yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Ak, Kadın Kollarının ziyaretlerine yakın ilgi gösteren AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit’e, Genel Başkan Yardımcılarına, İzmir Milletvekillerine ve danışmanlarına teşekkür etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv