“Akel’s by Ebru Akel” MaviBahçe’de

Ünlü oyuncu ve sunucu Ebru Akel, kendi imzası olan elbise ve ürünlerinin satıldığı mağazası “Akel’s by Ebru Akel” i İzmir’in gözde alışveriş merkezlerinden MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açtı.

  • 0
  • 1.273
“Akel’s by Ebru Akel” MaviBahçe’de
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ünlü oyuncu ve sunucu Ebru Akel, kendi imzası olan elbise ve ürünlerinin satıldığı mağazası “Akel’s by Ebru Akel” i İzmir’in gözde alışveriş merkezlerinden MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açtı. İstanbul Emaar Square Mall’dan sonra MaviBahçe’de faaliyete geçen Akel’s by Ebru Akel’in açılışına Akel’in annesi Nedret Akel ile ablası Şeniz ve Deniz Akel de katıldı. Kokteyl ve müzik dinletisi eşliğinde gerçekleştirilen açılışta cemiyet hayatının önemli isimleri de boy gösterdi.

Kendi imzasını taşıyan elbise ve abiye kıyafetleri de basın mensupları önünde tanıtan Ebru Akel, kıyafetlerin günün her saati kadınların için adeta vazgeçilmez parçalar olacağını ifade etti. Akel, “Akel’s by Ebru Akel’deki parçaların, günün her saati kadınlarımızın şıklığı ve rahatı için tasarlandığını belirten Akel, günümüzde insanların çok meşgul olduklarının altını çizerek, “İş hayatı, günlük koşuşturmalar çoğu zaman kıyafet değiştirmeye imkan sağlayamıyor. İnsanlarımız artık işten çıktıktan sonra kıyafet değiştirip başka bir etkinliğe ya da davete gidemiyor. Kısacası kıyafet değiştirmeye zaman ayıramıyor. Ancak buradaki kıyafetler ve elbiseler tam da bu ihtiyacı düşünerek tasarlandı. Kadınlarımız özellikle hem iş hayatında hem de gece hayatında gayet şık olacaklar. Bu elbiseleri gündüz işlerinde rahatlıkla giyebildikleri gibi, bir iki küçük detayla ya da aksesuarla birlikte gece de şıklıkta bir numara olacaklar. Çünkü kadınlarımız şık olmak zorunda, zarif olmak zorunda. Kendisini özel kılan bu güzel parçalarla da şıklıklarını tamamlayacaklar” diye konuştu.  

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Arşiv