AKM’de Aegean Band Rüzgarı

Her yıl Atatürk Kültür Merkezi’nde kapalı gişe verdiği konserde sevenleriyle buluşan Aegean Band, coşkulu performansıyla bir kez daha AKM’yi salladı.

  • 0
  • 530
AKM’de Aegean Band Rüzgarı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Her yıl Atatürk Kültür Merkezi’nde kapalı gişe verdiği konserde sevenleriyle buluşan Aegean Band, coşkulu performansıyla bir kez daha AKM’yi salladı.
 
“Sing to the Sun“ sloganıyla hazırlanan konserde şarkılarını güneşli günler için söyleyen Aegean Band, hitleşmiş oldiesler, caz ve klasikleşmiş Türkçe Popların yanı sıra, tangolar, Balkan ve Grek şarkılarıyla eğlence dolu bir performans sundu.
 
Konseri izleyen müzikseverler, neşeli şarkılardan oluşan repertuara alkışları ve vokalleriyle eşlik ederken 30 kişilik kadrosuyla sahne alan orkestranın çaldığı Latin, Balkan ve Grek şarkıları büyük beğeni topladı.  Çalışmalarını Zeytin Sanat bünyesinde sürdüren DİR Company dans grubunun gösterileri ve Aegean Band ritim ustalarının şovları ile konserin coşkusu en üst seviyeye ulaştı.
 
Orkestranın solistleri; Adnan Bulu, Tanju Kumbaracıoğlu, Süheyla Çolak, Burcu Gümrükçü, Merve Atılgan, Peyruze Rana Şimşek, Deniz Çağlak, Özlem Çabuk ve Cemre Eren’in farklı tarz ve dillerde seslendirdiği şarkılar büyük alkış alırken orkestra bis şarkısı olarak İzmir Marşı’nı seslendirdi. 650 kişilik koro ile ayakta söylenen İzmir Marşı sonrasında Atatürk Kültür Merkezi’nde alkış seli koptu.
 
Görsel efektler ve klipler ile desteklenen konserde müziğin yanı sıra görsel bir şölen sunan Zeytin Sanat ekibi başarılı bir organizasyona daha imza atarken Aegean Band hayranları unutulmayacak bir gece yaşadılar.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Arşiv