Alışveriş Festivali’ ne defileli gala

  • 0
  • 1.529
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Konak Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi işbirliği ile düzenlenen ‘İzmir Alışveriş Festivali’nin gala defilesi renkli görüntülere sahne oldu. Konak Meydanı Saat Kulesi önünde kurulan dev platformda gerçekleştirilen defile, İzmirlilerden büyük ilgi gördü.
Uğurhan Akdeniz tarafından düzenlenen gala defilesinin sunuculuğunu Duygu Akdeniz ile Kenan Ece yaptı. Defilede Tülin Şahin ve Özge Ulusoy gibi ünlü mankenlerin yanı sıra Ebru Öztürk, Alona Kral, Sinem Sülün, Bürde Aslan, Dolunay Ergin, Simge Ünal, Begüm Yılmaz, Pelin Süzen, Ezgi Tuyuran, Sinem Tuncay, Yiğit Terzi, Berk Atan, Emir Türedi ve Mustafa Sürmen adlı mankenler podyuma çıktı. Konak ve Kemeraltı esnafının koleksiyonlarından oluşan kreasyonları tanıtan mankenler, izleyenlerden alkış aldı. Geçtiğimiz Pazartesi günü yapılması planlanan ancak terör olaylarında hayatını kaybeden şehitler nedeniyle ertelenen gala defilesinde, şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
 
 
9 Eylül son gün
31 Ağustos-9 Eylül 2012 tarihleri arasında, İzmir Enternasyonal Fuarı ile aynı günlerde Karşıyaka ve Kemeraltı çarşılarında düzenlenen “İzmir Alışveriş Festivali” sayesinde çarşılarda alışverişin canlanması ve kent ekonomisine katkıda bulunulması hedefleniyor.
Festival kapsamında etkinlikler saat 10.00’da başlıyor ve mağazalar, saat 23.00’e kadar açık kalarak vatandaşlara geç saatlere kadar alışveriş yapma şansı sunuyor. Etkinlikler kapsamında 8 Eylül’de Karşıyaka’da tanınmış mankenlerin katılımıyla bir defile daha gerçekleşecek. Festival’de 9 Eylül coşkusu da yaşanacak. Hem 9 Eylül İzmir’in kurtuluş yıldönümü hem de İzmir Enternasyonal Fuarı kapanış kutlamaları nedeniyle, Karşıyaka ve Kemeraltı’nda festival kapanış partileri düzenlenecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv