Amaç: Ksk’ye Aşkla Hizmet

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Karşıyaka camiasının önde gelen isimlerinden gelen talep üzerine, Karşıyaka Spor Kulübü ile görüşmelerin gerçekleştiğini, ortak akılla mutabakat arandığını söyledi.  

  • 0
  • 471
Amaç: Ksk’ye Aşkla Hizmet
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Karşıyaka camiasının önde gelen isimlerinden gelen talep üzerine, Karşıyaka Spor Kulübü ile görüşmelerin gerçekleştiğini, ortak akılla mutabakat arandığını söyledi.
 
Sancak, kulübün 60 milyonluk liralık borcunun; ancak makul bir seviyeye çekilebilmesi halinde, İzmir’e karşı duydukları sorumluluk nedeniyle, KSK’nin futbol ve basketbol şubelerine talip olabileceklerini belirtti.
 
Mesut Sancak, “Biz KSK’ye aşkla hizmet etme peşindeyiz.” derken; konuya temel yaklaşımını “Bu şehirde kazandığımızı, aynı zamanda bu şehire katkı getirecek projelerde harcayabilmeliyiz” sözleriyle özetledi.  
 
Sancak, bu şirketleşmenin, 18 puanı silinme ihtimali bulunan KSK için, en doğru çıkış yolu olduğunu, tüm alacaklıların anlaşmak üzere iyi niyet göstermesini, fedakarlığın sadece Folkart’tan beklenmesinin yanlış olacağını vurguladı.
 
GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Karşıyaka Spor Kulübü’ne ilişkin gelişmeleri yorumladı. Sancak, Karşıyaka camiasından gelen somut talep üzerine, iki taraf arasında görüşmelerin sürdüğünü bildirdi. Mesut Sancak, kendilerine KSK tarafından 60 milyon lira olarak bildirilen toplam borç rakamının; eski futbolcular, yöneticiler, tedarikçiler dahil; tüm alacaklılar ile görüşülerek, makul bir seviyeye çekilmesi halinde, futbol ve basketbol şubesine talip olacaklarını belirtti. Sancak, İzmir’e duydukları sorumluluk nedeniyle, bu adımı atmak istediklerini vurguladı, “Bu şehirde kazanıp, bu şehre geri verebilmesini bilmeliyiz.” dedi.
 
KSK’DE 18 PUAN RİSKİ
Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, 11 puan ile ciddi düşme hattına giren KSK’nin, transfer yasağı kalkmadığı takdirde, 18 puanının silinme riskinin bulunduğunu hatırlatarak, artık alacaklıların, ciddi olarak fedakarlık yapması gerektiğini bildirdi. Mesut Sancak, 20-21 Ocak'ta yapılacak olağanüstü kongrede, ortak akıl ışığında tüzük değişikliği ile şirketleşme kararı beklediklerini ve bu süreçte borç tutarının makul bir çizgiye çekilmesini istediklerini dile getirdi. Sancak, fedakarlığı sadece Folkart’tan beklemenin doğru olmadığı vurguladı.
 
KARŞIYAKA AŞKI
Mesut Sancak, İzmirliler ve bir Karşıyakalı için, Karşıyaka Spor Kulübü’nün gönüllerdeki yerini bildiklerini; bunun her Karşıyakalı taraftar için, büyük bir ‘aşk’ olduğunu vurgularken; Kaf Sin Kaf’ın efsane özelliklerini hatırlattı.
Mesut Sancak, Karşıyaka için en doğru yolun, dünyada ve Türkiye’deki örnekler gibi, şirketleşmeye gitmek olduğunu belirtti. Sancak, genel kurulun saygın iradesini, şirketleşme konusunda adım atmaya davet etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv