Anaokulunda herkese İngilizce

Oğuzhan Özkaya, “ Türkçe ile eş zamanlı İngilizce eğitimi alan çocuklarımızın gramer altyapısı ilkokul dördüncü sınıfa kadar tamamlanacak, ileriki sınıflarda pratik konuşma ve yazmaya yönelik eğitim alacaklar”

  • 0
  • 442
Anaokulunda herkese İngilizce
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları Anaokulunda tüm kadrolara psikodramaya dayalı İngilizce eğitimi veriliyor. Anaokulu eğitiminin tüm eğitim dönemleri içinde en önemlisi olduğunu anlatan Oğuzhan Özkaya Eğitim kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Özkaya, “ 0-6 yaş çocukların fiziksel gelişiminde en önemli yaşlardır” dedi.

Bu yaş grubundaki çocuklar için İngilizce eğitimine büyük önem verdiklerini anlatan Özkaya, anaokulunda yönetim, öğretmen ve hizmetli kadrosunun tamamının da İngilizce öğrenmesi için ya da geliştirmesi için üç ay önce hizmet içi eğitim başlattıklarını söyledi. Oğuzhan Özkaya , “Anaokulumuzda üç İngilizce öğretmeni yanısıra bir hizmetlimizin anadili İngilizce. Diğer öğretmenlerimizin tümünün de İngilizce eğitimi sayesinde artık okulumuzda Türkçe ile eşzamanlı İngilizce eğitim yapılıyor”diye konuştu.

Öğrenme eşiğinin en yüksek olduğu dönemde yabancı dil gramer konusunu çözen çocukların ilkokul dördüncü sınıftan itibaren pratik konuşma ve yazma konusuna ağırlık vereceğini anlatan Özkaya, “Anaokulu eğitimine büyük önem veriyoruz. Tüm dünyada da yapılanları inceledik ve eğitimde başarılı olan ülkelerin anaokulundan başladığını gözlemledik” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Avrupa’dan saygın ödül

İzmirli Liseliler İyilik Hareketi Başlattı

İletişimde Minik Adımlar

İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy

Kuruluşunun 84.yılında Yukarıköy’de konuşuldu

Müziğin iyileştirici gücü

Arşiv