Anneler Günü en özel etkinlikler ile Agora Alışveriş Merkezi’nde kutlandı!

Değerli annelerimizin anneler gününü kutlamak ve bu özel günü unutulmaz kılmak için Agora Alışveriş Merkezi annelere özel etkinlik ve kampanyalar ile kutladı.

  • 0
  • 446
Anneler Günü en özel etkinlikler ile Agora Alışveriş Merkezi’nde kutlandı!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Değerli annelerimizin anneler gününü kutlamak ve bu özel günü unutulmaz kılmak için Agora Alışveriş Merkezi annelere özel etkinlik ve kampanyalar ile kutladı. Seçkin mağazaları bünyesinde bulunduran Agora Alışveriş Merkezi; anneler gününe özel hediye seçimilerini hem kolaylaştırdı hem de muhteşem fırsatlara dönüştürdü.
 
ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL FİLİZ ÖZKOL İLE ASTROLOJİ SOHBETİ! 
Ünlü Astrolog Filiz Özkol, Cuma günü “Astroloji Sohbeti” organizasyonu ile sevenleriyle buluştu.  Filiz Özkol,  anneler gününe özel “Anne & Çocuk Burç Uyumu ve Astoloji Sohbeti” ile İzmirli sevenleri ile Agora Alışveriş Merkezi’nde buluştu. Astrolog Filiz Özkol, burçları ne gibi gelişmelerin beklediği konusunda ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerinin sorularını yanıtlayan Özkol; burç uyumları, yükselen burçlar, anne-çocuk burç uyumlardan bahsetti.
 
Cuma günü saat 16:00’da ise Agora Kadınlar Kulübü’nün konuğu olan ünlü astrolog Filiz Özkol, 2018 yılının 2. yarısında burçları ne gibi gelişmelerin beklediği konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. 2018 ve 2019 yıllarının yılının şanslı burçlarının hangileri olduğunu açıklayan ünlü astrolog Filiz Özkol, 2018 yılının 2. yarısında tüm dünyada ve Türkiye’de neler yaşanacağını da izleyicilerle paylaştı.
 
2018 yılında Oğlak burçlarının en şanslı burçlar olduğunu belirten Özkol, Oğlakların bu şansının 3 yıl devam edeceğini açıkladı. Burçları aşk hayatlarında neler beklediğini de açıklayan Özkol, her burç için ayrı ayrı 2018 yılının 2. yarısında ve 2019’da yaşanacak gelişmeleri de paylaştı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv