Antalya’dan Güloğlu’na ödül

ANTİKAD (Antalya İş Kadınları Derneği) Güloğlu Plastik Genel Müdürü Gülçin Güloğlu’na "Yılın Girişimci İş Kadını Ödülü"nü verdi.

  • 0
  • 1.037
Antalya’dan Güloğlu’na ödül
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

ANTİKAD (Antalya İş Kadınları Derneği) Güloğlu Plastik Genel Müdürü Gülçin Güloğlu’na "Yılın Girişimci İş Kadını Ödülü"nü verdi.

Kadınların iş hayatında, sosyal ve siyasi alanda etkinliğini sağlamak, kadın girişimciliğini ve istihdamını ülke yararı doğrultusunda arttırmak yönünde girişimlerde bulunan ANTİKAD tarafından her yıl geleneksel olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen “Kadınlar Günü Ödül Gecesi” etkinliğinde Güloğlu ile birlikte "Antarktika’da iki yeni mineral keşfiyle dünya literatürüne giren, Hollanda’da 9 yılın en başarılı, Avrupa’da yılın en başarılı Türk kadını seçilen İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Metalurji Fakültesi, Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Elif Genceli Güner’e "Yılın Akademisyeni Ödülü",  "Yılın Annesi Ödülü" ise, Madde Bağımlısı çocuğunu tekrar hayata kazandıran Server Sevinç'e verildi.

Antalya Akra Hotelde, Antalya Valisi, Belediye Başkanı, Ticaret Odası Başkanı, diğer kamu kurumlarının temsilcileri ve Antalya'nın önde gelen iş adamlarının katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde  konuşan Dernek Başkanı Leman Sedef, Güloğlu’nun  aile şirketinde  yürüttüğü faaliyetlerle Güloğlu Plastik’i Türkiye’de ve dünyada alanında en üst seviyelere çıkartması, kendi sektöründe ilklere imza atması, fabrikasında şiddet mağduru kadınlara iş sağlaması ve kadın girişimci olarak STK’larda görev alıp, hem kadınlara hem çocuklara hem de girişimcilere yönelik projeler yapmasından dolayı Antalya İş Kadınları’nın ödüle layık görüldüğünü söyledi.

Aile şirketini büyütüp geliştirdiği ve firma olarak çok sayıda ödül aldıklarını ama ANTİKAD Ödülü’nün ilk kişisel ödülü olduğunu söyleyen Gülçin Güloğlu, büyük onur ve gurur duyduğunu belirterek, “ sevgi dolu bir ailede büyüdüm ve en küçük bir şiddet görmedim. 18 yaşıma geldiğimde şiddet mağduru kadınlarla tanıştım ve kendimi 90 kilometre hızla duvara çarpmış araba gibi hissettim. Birşeyler yapma düşüncesiyle şiddet mağduru 30 kadına plastik bölümünde eğitim kursu düzenledik ve % yüz iş garantisi verdik. Şiddet mağduru bir kadın için maaş- banka kartının neler hissettirdiğini anlatamam.” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Aşkına kostüm şampiyonu

Festivalde muhteşem final

Başkan Tugay'dan İzmir Valisi Elban'a ziyaret

Aytaç Sefiloğlu anıldı

Bayraklı’da 23 Nisan coşkusu

Sendromlu kardeşlerin helikopteri için seferber oldu

Arşiv