Antepli Ramazan Usta yeni yerinde

  • 0
  • 11.078
Yazı Boyutu:

Antep Mutfağı’nın İzmir’deki vazgeçilmez adreslerinden“Antepli Ramazan Usta”  Manavkuyu’dakiyeni yerinde tutkunlarını ağırlamaya devam ediyor.
 
2001 yılında İşadamı Duran Kahveci ve Kebab ustası AntepliRamazan Deniz ortaklığıyla Süvari Caddesi’nde kurulan ve uzun yıllar hizmetveren Ramazan Usta’da yaşanan otopark sıkıntısının yanı sıra müşterilerineistenilen hizmeti verememekten duyulan kaygı nedeniyle Manavkuyu’da 1000metrekarelik alanda yeni yerinde hizmete girdi.

Antepli Ramazan Usta’da, yeni adresle birlikte mönüde de yeni değişiklikleri getirdi ve Döner ileyine kebabları kadar yoğun ilgi gören kendi imalatları; Şöbyet, havuç dilimbaklava, fıstık sarma, cevizli cendere, dürüm, katmer, kuru baklava ilekadayıf, cimcik baklava ve künefe’den oluşan tatlı büfesi eklendi. 
 
Lezzetten sorumluortak Antepli Ramazan Usta, daha önceki kebablarının yanısıra yoğun ilgi görenBeyti Sarma, Döner kebaptan Alinazik, Dönerden Hünkar, İskender, Döner, Halepişi döner kebablarında müşteriler tarafından beğeniyle tüketildiğini söylerkenDuran Kahveci ise ferah bir ortamda, 35 civarında kalifiye çalışanla, odunateşinde pişen, Antepli Ramazan Usta’ya yakışan lezzetlerle,  müşterileriniağırlamayı sürdürdüklerini söyledi.
 
Şu anda  200 civarında müşteri, yer bulamayarak geridönme endişesi taşımadan gönül rahatlığıyla rezervasyonunu yaptırarakotomobiliyle gelip yemeğini yiyebiliyor. Özel salonda küçük gruplar rahatsız edilmeden yemek yiyebiliyor. Soğukhava depoları ve özel imalathanesi de aynı bina içersinde yer alıyor. 
 
Telefon: 0(232) 342 53 03
Adres: Mansuroğlu Mahallesi 286/ 6 Sokak No: 7 Manavkuyu- Bayraklı- İZMİR


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Izmir’de Antakya esintisi

Ramazan sofralarının güzeli Swissôtel Büyük Efes’te...

Hatay lezzetleri Swiss'de

Denizkent Kafe’de glutensiz menü

Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Fuarın da En Gözde’si

Arşiv