Arif V 216 İzmir'deydi

Senaryosunu Cem Yılmaz’ın yazdığı, Kıvanç Baruönü’nün yönetmenliğini yaptığı komedi filmi  “Arif V 216”nın İzmir özel gösterimi, İzmir Optimum Alışveriş Merkezi Cinemaximum’da gerçekleştirildi.

  • 0
  • 694
Arif V 216 İzmir'deydi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Senaryosunu Cem Yılmaz’ın yazdığı, Kıvanç Baruönü’nün yönetmenliğini yaptığı komedi filmi  “Arif V 216”nın İzmir özel gösterimi, İzmir Optimum Alışveriş Merkezi Cinemaximum’da gerçekleştirildi. 5 Ocak’ta vizyona giren filmin İstanbul ve Ankara'daki galalarından sonra İzmir'de yapılan özel gösterimine yönetmen Kıvanç Baruönü ile birlikte oyuncular Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ozan Güven, Özkan Uğur, Can Yılmaz ve Maria Anastasiyeva katıldı. Gösterim öncesi AVM içerisinde vatandaşlarla kısa bir söyleşi gerçekleştiren, ardından da kuliste basın mensuplarıyla bir araya gelen ekip, filmle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Filme güvendiklerini ve yaşanan yoğun ilgiyi beklediklerini belirten Cem Yılmaz, "Filmi yaparken çok iyi niyetliydik, hiç şeytani birşey düşünmedik. Karşılığını bulması da çok güzel. Sinema yazarları ve basın mensupları olumlu şeyler yazmışlar. Büyük bir sorumluluk duygusuyla yaptığımız için, film 7'den 77'e herkesi tatmin edecek bir netice verdi" dedi. Sonrasında Ozan Güven ve Kıvanç Baruönü İzmir'e geldikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Ardından röportaj sırası Zafer Algöz'e geldiğinde konuşmasının tam ortasında film yapım ekibinden 2 bayan alkışlarla görüşmeyi sonlandırdı. Ne olduğunu anlayamayan basın mensupları ve Zafer Algöz, şaşkınlık içinde röportajı yarıda kesmek zorunda kaldı. Görüşmenin süresini kendi akıllarınca belirleyerek saygısızlık yapan iki bayan, basın çalışanlarının tepkisine neden oldu.

Sonrasında sinema salonuna geçen film ekibi, seyircileri selamlayıp duygularını paylaştı. Sempatik halleriyle ve esprili konuşmalarıyla herkesi güldüren Cem Yılmaz ve Ozan Güven, izleyicilerden gelen selfie çekimi talebini geri çevirdi. Konuşmalarındaki sempatikliğin aynısını hayranlarına göstermeyen iki usta oyuncu, toplu selfie çekimi yapmadan salondan ayrıldı. Salonda dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise izleyicilerle oyuncular arasına güvenlik şeridi çekilmesi oldu. Birçok kez gala ve özel gösterimlerin yapıldığı Optimum'da hem toplu selfie çekiminin olmaması hem de güvenlik şeridinin konulması, film ekibinin nekadar mesafeli durduğunu gözler önüne serdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv