Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü faaliyetlerine başladı

Yelken sporuna gönül vermiş İzmirliler tarafından 1985 yılında ülkemize yeni sporcular kazandırmak amacı ile kurulan Çeşme Yelken İhtisas Kulübü bu yazdan itibaren Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü ismiyle faaliyetlerine devam edecek

  • 0
  • 1.177
Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü faaliyetlerine başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yelken sporuna gönül vermiş İzmirliler tarafından 1985 yılında ülkemize yeni sporcular kazandırmak amacı ile kurulan Çeşme Yelken İhtisas Kulübü bu yazdan itibaren Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü ismiyle faaliyetlerine devam edecek.

Kurulduğu tarihten itibaren çok sayıda milli sporcu yetiştirmiş olan, kazandığı ulusal ve uluslararası madalya ve kupalarla Türk yelken camiasını başarı ile temsil eden Çeşme Yelken İhtisas Kulübü, Arkas Spor Kulübü’nün gücünü arkasına alarak Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü adıyla faaliyete geçti.

Çeşme’de yapılan Çeşme Yelken İhtisas Kulübü Genel Kurulu’nda bayrağı devralan Arkas Spor Kulübü ülkemize yeni yelken sporcuları yetiştirmek adına daha nice başarılara yelken açacak.

Ülkemizde denizcilik ve su sporlarının gerekliliğine inanan ve bunu bir sosyal sorumluluk misyonu olarak gören Arkas Holding, spor kampında genç yelkenciler yetiştirirken, yelken sporuna ilgi duyanlara farklı zeminlerde yelken yapma fırsatı da sunuyor. Arkas Holding’in ülkemizde yatçılığın gelişmesine katkıda bulunmak için 2010 yılında kurduğu yelken takımı Arkas Sailing Team de birçok yarışa katılıyor ve başarılı sonuçlar alıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv