Arkas Sigorta ile Göz-Göz ve Kaf-Kaf’a destek

Arkas Sigorta’nın, İzmir’in iki büyük gücü Göztepe ve Karşıyaka’nın taraftarları için özel olarak hazırladığı “Taraftar Sigortası” sayesinde iki kulübe gönül verenler takımlarına da kazandırıyor.

  • 0
  • 1.422
Arkas Sigorta ile Göz-Göz ve Kaf-Kaf’a destek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Arkas Sigorta’nın, İzmir’in iki büyük gücü Göztepe ve Karşıyaka’nın taraftarları için özel olarak hazırladığı “Taraftar Sigortası” sayesinde iki kulübe gönül verenler takımlarına da kazandırıyor.
 
Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik hızlı ve kaliteli çözümler geliştiren Arkas Sigorta, İzmir’in coşkulu taraftarlarını ve kulüplerini de unutmadı. Karşıyaka ve Göztepe Spor Kulübü taraftarları, Taraftar Sigortası kapsamında Kaf Kaf Sigorta ve Göz Göz Sigorta ürünleri sayesinde takımlarına da destek olacaklar.
 
Taraftar Sigortası’nın detayları Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arkas, Arkas Holding CEO'su Önder Türkkanı, Arkas Sigorta Genel Müdürü Özlen Çetinel, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, Göztepe Spor Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya ve kulüp yöneticilerinin katıldığı ortak basın toplantısı ile tanıtıldı. 
 
“35 yıl sonra Göztepe ve Karşıyaka taraftarlarından bir rekor daha bekliyorum” 
Arkas Sigorta Genel Müdürü Özlen Çetinel’in açılış konuşması ile başlayan basın toplantısında Arkas Holding CEO’su Önder Türkkanı, “1912 yılında kurulmuş Karşıyaka Spor Kulübü ile 1925 yılında kurulmuş Göztepe Spor Kulübü gibi türk spor tarihinin çok önemli mihenk taşlarını bugün aynı çatı altında ortak bir projede biraraya getirdiğimiz için mutlu ve gururluyuz. Aslında Türkiye’nin en büyük derbilerinden birini yaşıyoruz. Ama bu derbinin farkı her iki takımının da kazanacak olması. İzmirliler için Karşıyaka ve Göztepe vazgeçilmez tutkulardır. Arkas Sigorta olarak kulüplere nasıl bir katkı sağlayabileceğimizden yola çıkarak bir proje geliştirdik. Günümüz koşullarında hepimiz kasko, trafik, konut, zorunlu deprem, özel sağlık, ferdi kaza, eğitim ve hayat sigortası yaptırıyoruz. “Bir taraftar olarak ekstra ödeme yapmadan hatta daha avantajlı fiyatlarla yaptırdığım sigortam kulübüme de katkı sağlıyorsa neden tercih etmemeyeyim” den yola çıktık. Böylece “ Taraftar Sigortası” ortaya çıktı. 25 sigorta firmasının acenteliğine sahip olmanın getirdiği bilgi birikimi ve zenginliği, taraftar sigortası ile her iki kulübümüzün avantajına sunmak istiyoruz.

“Göz Göz Sigorta” ve “Kaf Kaf Sigorta” ürünleri sayesinde Arkas Sigorta’dan yaptırılan her poliçe Karşıyaka ve Göztepe Spor Kulüplerine katkı sağlayacak. Biz her iki kulübün efsane taraftar kitlesine sahip olduğunu biliyoruz. Üç yıllık anlaşma kapsamında Arkas Sigorta ile her türlü riski güvence altına alan taraftarlar aynı zamanda 25 farklı sigorta şirketinin avantajlı ve rekabetçi fiyatlarından da yararlanabilecek.
 
16 Mayıs 1981 tarihinde Karşıyaka ve Göztepe arasında oynanan maçı tam 80 bin kişi izlemiş. Tüm zamanların kırılamayan bu rekorun Guinness Rekorlar kitabı tarafından da tescil edilmiş. Türkiye’de hala kırılamayan bir rekorun sahibi olan iki kulübümüzün taraftarlarının bu kampanyada da rekor seviyede bir katkıyı kulüplerine yapacaklarına inanıyorum. 35 yıl sonra taraftarlardan bir rekor daha bekliyorum. Bu iki önemli spor kulübünün faaliyet gösterdiği futbol, basketbol, hentbol, tenis, voleybol ve yelken gibi tüm spor dallarındaki taraftarlarımızı kulüplerine destek olmaya çağırıyoruz” diye konuştu.
 
Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, “Günümüzde spor kulüplerinin iş dünyasıyla yaptığı iş birlikleriyle daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. Bu proje bize geldiğinde hem kulübümüz hem de Arkas Sigorta için değerli olacağına inanarak hiç düşünmeden kabul ettik. Bu projeyle başlayıp tüm iş dünyası için daha çok proje geliştirebileceğimize inanıyorum” dedi.
 
Göztepe Spor Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, ise, “Daha önce yaptığımız iş birliklerine de sıcak bakıyoruz ancak bu projeye daha sıcak bakıyoruz. Çünkü İzmir menşeli Arkas Holding Türkiye’nin  en önemli holdinglerinden birisi. Biz de Göztepe olarak kendimizi Türkiye’de önemli bir yerde konumlandırıyoruz ve bu birliktelikten çok pozitif şeyler çıkacağını ümit ediyoruz. Tüm taraftarlarımızı da bu projenin bir izmir projesi olduğunu düşünerek desteklemeye davet ediyoruz” diye konuştu. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bayram sonrası sokağın nabzını tuttu

Ayvalık'ta coşkulu karşılama

Yorgancılar’dan maliyet enflasyonu uyarısı

23 Nisan’a özel Atatürk mozaiği

Atatürk’ün Aliağa’ya Gelişinin 90. Yılı Kutlandı

Atatürk’ün Ayvalık’a gelişinin 90'ıncı yıl dönümü kutlandı

Arşiv