Arkas Trio’dan Yeni Yıl Konserleri

Uluslararası başarılara sahip solist sanatçılardan oluşan ve Türkiye’nin ilk kurumsal üçlüsü Arkas Trio, yeni yıla günler kala İzmir’de iki ücretsiz konser birden verdi.

  • 0
  • 919
Arkas Trio’dan Yeni Yıl Konserleri
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Uluslararası başarılara sahip solist sanatçılardan oluşan ve Türkiye’nin ilk kurumsal üçlüsü Arkas Trio, yeni yıla günler kala İzmir’de iki ücretsiz konser birden verdi.  Arkas Holding desteğiyle Buca Belediyesi tarafından ilk kez organize edilen “Buca Belediyesi Yeni Yıl Konseri” ile Buca St. Baptist Kilisesi’nde sanatseverlerle buluşan Arkas Trio, ertesi gün ise İzmir Musevi Vakfı Cemaati Konseri ile izleyicinin karşısına ikinci kez Bet-İsrael Sinagogu’nda çıktı.

Keman solist sanatçısı Tuncay Yılmaz, piyano solist sanatçısı Emre Elivar ve Alman çello solisti Gustav Rivinius’tan oluşan Arkas Trio, St. Baptist Kilisesi’ndeki konserde F. Schubert - Notturno, Mi bemol Majör, op.  148 D 897,   F. Mendelssohn-Trio No. 1, Re minör, op. 49 ve A. Piazzolla – Tangoları seslendirirken İzmir Musevi Vakfı Cemaati Konseri’nde ise Vakfı Cemaati Konseri’nde ise F. Schubert - Notturno, Mı Bemol Majör, Op. 148 D 897, F. Mendelssohn - Trio No. 1, Re Minör, Op. 49 ve A. Piazzolla – Tangolar, Oblivion, Chiouillin De Bachin, Otono Porteno eserleri sundu.  Konseri Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, İzmir Musevi Cemaati Başkanı Sami Azar ile İzmir’de yaşayan Musevi vatandaşlar ve müzikseverler ilgi ve beğeniyle izledi.
İzmir Musevi Cemaati Vakfı Genel Sekreteri İren Özel, İşadamı Lucien Arkas’a katkıları nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Arşiv