Asıl şimdi destek zamanı

  • 0
  • 865
Asıl şimdi destek zamanı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye Basketbol Erkekler 3.Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Bostanlıspor'da Basketbol Şube Başkanı Serkan Ergüven açıklamalarda bulundu.

Altar Toker'in fitilini ateşlediği, basketbolun başkenti Karşıyaka’ya 2.Lig'de mücadele edecek bir takım yaratma hedefiyle çıktıkları yolda artık son dönemece girdiklerini belirten Ergüven’in açıklaması şu şekilde:  “ İlk yılımızda gerek federasyon baskısı gerekse diğer dış etmenler neticesinde Afyon'da hak ettiğimiz 2.Lig'in kapısından döndürülmemizin ardından bu sezon adımlarımızı daha sağlam attık.
İlk yedi haftada aldığımız yedi galibiyet sonrasında hafif sendelesekte çok çabuk toparlanarak 18. maçımızda 13.galibiyetimizi elde ettik ve şampiyonluğa olan inancımızı taraflı tarafsız herkese gösterdik.

Şimdi normal sezonun tamamlanmasına dört hafta kaldı. Ardından Play Off'lar ve olmayı çok istediğimiz Dörtlü Final var...
Başta şube yöneticilerimiz Altar Toker,Ali Erten,Cengiz Bakır,Egemen Dinçer,Atakan Aygün,Ulaş Dal; maddi desteğini bizden esirgemeyen Metin Yıldırım,Nazım Torbaoğlu,Mehmet Peköz,Mutlu Altuğ,Osman Kırkpınar,Taner Karaaslan,Atilla Alkan,Murat Ataman,Bülent Dabak,Ahmet Kurtuluş,Hitap Akhisarlı ve Cenk Oran'a ne kadar teşekkür etsek az...
Sıra manevi desteğe gelince ise saymakla bitmez!..
Bizim arkamızda ne bir belediye ne bir eğitim kurumu ne de kurumsal bir firma var...
Arkamızda inanç,istek,arzu,birliktelik,yürekli oyuncularımız ve teknik ekibimiz var...
Koyduğumuz ve adım adım ilerlediğimiz ve hak ettiğimiz 2.Lig hedefinde ASIL ŞİMDİ DESTEK ZAMANI...
İlk günden beri dediğimiz gibi "YOLUN SONU 2.LİG"
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv