Aşk, heryerde

20. Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali’ne Jüri üyesi olarak katılan çok sayıda Hollywood yapımlarında yer alan başarılı Romen oyuncu Ana Ularu ile bir Overlord ve The Last Kingdom, Game Of Thrones ve The Man In The High Castle gibi diziler ile ünlenen başarılı oyuncu Marc Rissmann aşkı yer ve zaman tanımıyor.

  • 0
  • 1.119
Aşk, heryerde
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

20. Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali’ne Jüri üyesi olarak katılan çok sayıda  Hollywood yapımlarında yer alan başarılı Romen oyuncu Ana Ularu ile bir Overlord ve The Last Kingdom, Game Of Thrones ve The Man In The High Castle gibi diziler ile ünlenen başarılı oyuncu Marc Rissmann aşkı yer ve zaman tanımıyor.  

Festivalin başlamasından itibaren aşklarını sergilemekten kaçınmayan ikilinin festivalin ödül töreninde de aşkları dolu dizgin sürdü ve zaman zaman el ele, zaman zaman kucak kucağa, zaman zaman yanak yanağa olan ikili, kendilerini izleyen bakışlara aldırmadan zaman zaman da dudak dudağaydı. Efes antik kent dahil bir çok tarihi ve turistik alanı gezen,  Jüri olarak Uluslararası Kurmaca Jüri dalındaki filmleri birlikte değerlendiren, çeşitli Workshoplara da katılan ikili, fırsat buldukça da aşklarını yaşadı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv