Ata Sağlık Tıbbi Sekreterlerini unutmadı

Özel Ata Sağlık Hastanesi 29 Kasım Dünya Tıbbi Sekreterler günü kapsamında hastanede görev yapan tıbbi sekreterlere yönelik kutlama programı düzenlendi. Programa hastanede görev yapan tıbbi sekreterlerin yanı sıra doktorlar ve hemşirelerde katıldı.

  • 0
  • 1.292
Ata Sağlık Tıbbi Sekreterlerini unutmadı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Özel Ata Sağlık Hastanesi 29 Kasım Dünya Tıbbi Sekreterler günü kapsamında hastanede görev yapan tıbbi sekreterlere yönelik kutlama programı düzenlendi. Programa hastanede görev yapan tıbbi sekreterlerin yanı sıra doktorlar ve hemşirelerde katıldı. Özel Ata Sağlık Hastanesi Kurumsal Gelişim ve Hasta Hizmetleri Direktörlüğü tarafından organize edilen etkinlikte hastanede görev yapan tıbbi sekreterler, doktorlar ve hemşirelerle birlikte pasta kesti. Hastane tarafından tıbbı sekreterlere günü anısına fotoğraf çerçevesi hediye edildi.

Hastanenin Kurumsal Gelişim ve Hasta Hizmetleri Direktörü Çiğdem İmre Gül, “ Tıp Bayramı, Hemşireler Günü gibi özel meslek gruplarına yönelik kutlama günleri daha büyük organizasyonlarla kutlanmaktadır. Ancak hastaların hastaneye adım attıkları andan, tedavilerinin bitip ayrılmalarına kadar tüm aşamalarda hastalara doktorlar ve hemşireler arasında bürokratik işlemlerde yardımcı olan tıbbi sekreterlere hastanelerin önemli bir parçasıdır. Hastane kurucu ortaklarımızdan Prof. Dr. Safiye Yılmaz’ın da dediği gibi “ biz doktoru, hemşiresi, hasta bakıcısı, tıbbi sekreteri, güvenlik görevlisi ile kocaman bir aile ve ekibiz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv