Ataşehir Spor Salonunun temeli cumartesi atılıyor

  • 0
  • 1.036
Ataşehir Spor Salonunun temeli cumartesi atılıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesitarafından projelendirilen Ataşehir Spor Salonu’nun temel atma töreni İzmirBüyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun katılımıyla 16 Ağustos Cumartesigünü gerçekleştirilecek.
 
 
Çiğli Belediyesi 2014 yılı yatırımlarını hayata geçirmeyedevam ediyor. Çiğli’de yaşayan vatandaşlar için spor yapma olanaklarınınartırılması ve sağlıklı yaşam alışkanlığının sporla sürdürülebilmesihususlarında çalışan Çiğli Belediyesi, Çiğli’nin ilk spor kompleksi olanAtaşehir Spor Salonu’nun temel atma törenine hazırlanıyor. İlçede yaşayanvatandaşların taleplerinin dikkate alındığı spor kompleksinin temel atma töreni16 Ağustos Cumartesi günü saat 10:30’da, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı AzizKocaoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek.

Bin 500 seyircikapasiteli

Voleybol, basketbol başta olmak üzere birçok branşta hizmetverecek Ataşehir Spor Salonu önemli bir amaca hizmet ederek, Çiğli’de ilk sporsalonu olma misyonunu üstlenecek. Sportif faaliyetlerin yanı sıra beceri kursusalonlarının da bulunacağı komplekste halkın sosyal projelere dönük çalışmalarüretmesine de imkan sağlanacak.

İlkleri yapmanınheyecanını yaşıyoruz

Sağlıklı kuşaklar yetiştirilmesinde büyük sorumluluklarüstlenilmesinin yerel yönetimlerce çok önemli bir görev olduğuna ve sporkomplekslerinin bu amaca doğrudan hizmet verdiğine dikkat çeken Çiğli BelediyeBaşkanı Hasan Arslan, “Biz Çiğli’de ciddi yatırımlar yapmak için bu görevetalip olduk. Spor salonları projemizi her mahallemizde hayata geçirmekistiyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’nun desteğive katılımıyla, bu güzel amaca hizmet edeceğiz. Şimdiden herkese hayırlı, uğurluolmasını diliyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv