Atatürk ve Anıtkabir ve 6 bin Selçuklu pankartı yeniden asıldı

  • 0
  • 658
Yazı Boyutu:

12 Mart  Çarşamba günü şikayet üzerine İlçe SeçimKurulu tarafından  kaldırtılan Atatürk, Anıtkabir ve 6 bin Selçuklu’nunfotoğrafının bulunduğu dev pankart bugün tekrar yerine asıldı.  SelçukBelediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, Selçuk Belediyesi çalışanları ve çoksayıda vatandaş ile birlikte geri sayımla pankartın yerini tekrar almasınaeşlik etti.

Selçuk Belediyesi’nin 10 Kasım 2012’de düzenlediğiziyarete katılan 6 bin Selçuklu’nun Anıtkabir önünde çekilen fotoğrafındanoluşan dev pankart, İstiklal Marşı’nın kabul yıldönümü ve Çanakkale ŞehitleriniAnma Haftası kapsamında Selçuk İstasyon Meydanı’na bakan binaya asılmıştı. 12Mart Çarşamba günü ise AKP İlçe Başkanlığı’nın şikayeti üzerine İlçe SeçimKurulu tarafından kaldırtılan dev pankart, yeniden asıldı. Pankartın siyasiiçerik taşımadığını, hatta üzerinde belediyenin logosu ve kendi isminin bilebulunmadığını savunan Başkan Ülgür pankartın bugün yeniden asılması  ilebirlikte “Hiçbir konuşma bu  pankartın yaşadıklarını anlatamaz. Bana göreher şey bu pankartta yazıyor. Gönül gözüne kum kaçmayanlar bu pankartı görür”dedi.

İstasyon Meydanı’nda  12 Mart’ta pankartınindirilmesini üzüntüyle izleyen çok sayıda vatandaş bugün pankartın yenidenasılmasını alkışlarla izledi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv